Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle hakkuri USA:n b-maajoukkueesta

 

Loimulle hakkuri USA:n b-maajoukkueesta


Loimun joukkue alkaa olla valmis lokakuun alussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen, kun uusimpana kiinnityksenä joukkueeseen on hankittu vasenkätinen hakkuri USA:n kivikovasta B-maajoukkueesta. Suomalaiselle lentopalloyleisölle oranssi-mustan paidan päälleen pukeva Shawn Sangrey (23 v, 198 cm) on tuttu viime kaudelta rovaniemeläisen Team Lakkapään riveistä.

Ennen Suomeen saapumistaan Sangrey pelasi Ohio Staten yliopistossa, jossa hän teki vakuuttavaa jälkeä rikkoen useita tilastoennätyksiä. Hänet valittiin sekä konferenssinsa parhaaksi pelaajaksi että koko liigan tähdistöön All-American -tittelillä. Yliopistouran jälkeen Sangrey teki sopimuksen Napapiirille, jossa ammattilaisuran aloitus oli erittäin näyttävä. Lakkapää johti sarjaa pitkään pitkälti Sangreyn ansiosta. Hän johti myös Mestaruusliigan pistepörssiä siinä vaiheessa kun selkäkivut pakottivat hänet kentiltä sivuun joulukuun alussa. Samalla alkoi myös rovaniemeläisjoukkueen syöksykierre liigan kärkisijoilta. Sangrey pystyi lopulta palaamaan kentille vielä maaliskuussa ja oli pudotuspeleissäkin heti joukkueensa tehokkain pelaaja ja tärkein syömähammas.

- Joukkue on Sangreyn sopimuksen kautta ainakin kuusikon osalta valmis. Hän oli viime vuonna ennen loukkaantumistaan liigan parhaita ellei paras hakkuri ja odotan hänen tuovan jopa kovemman panoksen ensi kaudeksi. Vasenkätisenä hän monipuolistaa entisestään hyökkäystämme ja on myös todella kova syöttäjä. Pitkään haimme hakkuria joka pystyy täyttämään Bittnerin jättämän aukon ja uskon että siinä onnistuttiin nyt erittäin hyvin. Viime kauden jälkeen kun katsoin vahvistettavia osa-alueita, niin joukkueen kokoamisessa on onnistuttu ainakin paperilla lähes täydellisesti, kommentoi Loimun tyytyväinen päävalmentaja Henri Tuomi.

Sangrey on saanut viime kauden jälkeen kuntouttaa selkäänsä rauhassa ja tällä hetkellä se on täysin kunnossa. Erinomainen osoitus selän ja miehen kunnosta on valinta elokuun loppupuolella Meksikossa pelattavaan Pan American Cupiin edustamaan USA:n värejä. Heti Pan Am -kisojen jälkeen Sangrey suuntaan kohti Suomea. Hän on Cory Riecksin tapaan Loimun mukana syyskuun alussa Lohjan Kisakalliossa järjestettävällä harjoitusleirillä sekä syyskuun puolivälissä Viron kutsuturnauksessa.

- Tulen isolla innolla Loimuun. Mestaruusliiga on erittäin hyvätasoinen, joten on hienoa palata sinne. Toivon että pystyn auttamaan joukkuettani kohti mestaruutta, kertoo Sangrey tuntemuksiaan Yhdysvalloista käsin.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää