Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomi ja Sallinen jatkavat Loimussa

Tuomi ja Sallinen jatkavat Loimussa

 

Raision Loimu on tehnyt ensimmäiset sopimuksensa seuraavalle lentopallokaudelle, kun nimet on laitettu valmentajasopimuksiin päävalmentaja Henri Tuomen ja fysiikkavalmentaja Tuomas Sallisen kanssa.

Tuomi debytoi viime kaudella Mestaruusliigassa päävalmentajana ja johdatti joukkonsa kunniakkaasti viidenneksi. Edellisen kauden Tuomi harjoitteli liigavalmennusta apuvalmentajana Loimun valmennustiimissä, mikä madalsi kynnystä päävalmentajaksi siirtymiseen. Hyvää palautetta on tullut sekä pelaajien että esimerkiksi maajoukkuevalmentaja Tuomas Sammelvuon suunnalta.

- Tuomi teki viime kaudella varmasti enemmän hommia kuin kukaan valmentaja Loimussa vuosikausiin. Päävalmentajana vielä nuoren valmentajan intohimo ja oppimishalu tulevat viemään hänet vielä pitkälle, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Pelaajana ulkomaan kenttien lisäksi 299 liigaottelua ja 13 A-maaottelua kokenut Tuomi on käynnistänyt jo jokin aika sitten uuden kauden kesäharjoitukset, vaikka sopimuksen jatkosta ei vielä ollut täyttä varmuutta. Kesätreeniryhmä on toistaiseksi vielä junioripitoinen, mutta kokeneitakin pelimiehiä on mukana.

- Viime kausi oli minulle kovimman kasvun aikaa koko uralla. Keskitorjujan ajattelutavasta ei enää ole paljoa jäljellä. Kokonaiskuva joukkueen ja yksilön tarpeista on parantunut huomattavasti ja kehittyminen toivottavasti jatkuu kesän ja tulevan kauden aikana. Joukkueella oli jaksoja jolloin peli kulki todella hyvin ja jaksoja jolloin pelin taso ei pysynyt tasaisena. Osa kotimaisista pelaajista nousi selvästi uudelle tasolle runkosarjan mittaan ja työ on jo aloitettu sopimuspelaajien kanssa ensi kautta ja tulevia läpimurtoja silmällä pitäen. Ensi kausi tulee olemaan mielenkiintoinen, joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja jos palaset osuu kohdalleen tullaan ensi kaudella Raisiossa näkemään JOUKKUE, joka on rakennettu taistelemaan joka pallosta alusta loppuun. Joukkuepelaaminen, kehityshalu ja työmoraali painavat paljon vaakakupissa niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten pelaajien hankinnassa, puntaroi Tuomi päättynyttä ja tulevaa kautta.

Joukkueen fysiikkavalmennuksesta päävastuun kantaa jatkossakin Tuomas Sallinen, joka aloittaa jo viidennen kautensa Loimussa. Sallinen on lentopallopiireissä erittäin arvostettu fysiikkavalmentajana, mistä osoituksena Piivolleyn kautta Loimuun tullut ex-kolmiloikkaaja vastaa nykyisin myös miesten maajoukkueen ja LP Viestin fysiikkaharjoittelusta. Fyysisen harjoittelun rytmityksen ja harjoitusohjelmien tekemisen lisäksi Sallisen vahvuuksiin kuuluu loukkaantuneiden pelaajien kuntouttaminen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää