Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkuehakkuri Urpo Sivula palaa Mestaruusliigaan

Maajoukkuehakkuri Urpo Sivula palaa Mestaruusliigaan

Viime kaudella turkkilaisessa huippujoukkueessa Arkas Izmirissä pelannut ja MM-kisoissa Suomen hakkurina historiallisen 9. sijan saavuttanut Urpo Sivula palaa kotimaan kentille ja pukee tiistaista alkaen päälleen Raision Loimun oranssi-mustat varusteet. Sivula debytoi uudessa kotisalissa lauantaina, kun Etta saapuu Oulusta Raisioon vierailulle.


Hyvät otteet MM-areenoilla poiki Sivulalle yhteydenottoja ulkomailtakin, mutta tähtipelaaja valitsi tässä vaiheessa ennemmin kotimaan ja Raision Loimun. Loimu kiinnostui mahdollisuudesta hankkia Sivula riveihinsä kuultuaan asiasta pelaajan manageri Jouni Parkkalilta. 

- Kyllähän tämän tason pelaajasta oltiin välittömästi kiinnostuneita, mutta koska pelaajabudjettimme on vain Mestaruusliigan puoliväliä, piti ensin saada varmistus ulkopuolisen rahoituksen järjestymisestä. Onneksi asiat järjestyivät niin, että Sivula nähdään lauantaina Loimun pelipaita päällä, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Loimun kokoonpanosta ei poistu pelaajia, vaan kaikki alkavan kauden 11 sopimuspelaajaa jatkaa oranssi-mustissa. Sivula on esiintynyt niin Mestaruusliigassa kuin maajoukkueessakin sekä hakkurina että yleispelaajana, joten hän tuo uusia mahdollisuuksia päävalmentaja Henri Tuomelle. Loimun nykyisistä pelaajista Ossi Rumpunen pystyy pelaamaan Sivulan kanssa samoja rooleja ja hakkuri Spencer Rowella on myös keskitorjujataustaa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää