Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riento piinasi Loimua

Riento piinasi Loimua

 

Viimeisimmistä kausista merkittävästi kansainvälistynyt ja vahvistunut Joensuun Liiga-Riento piinasi Loimua kolme erää kauden ensimmäisessä kotiottelussaan, mutta lopulta voitto ja täydet sarjapisteet lähtivät vierailijoiden matkaan luvuin 1-3 (25-23 22-25 22-25 19-25). Loimulla on siis kahdesta ottelusta koossa täydet kuusi pistettä. Seuraavaksi Loimun virettä tulee mittaamaan hallitseva Suomen mestari Kokkolan Tiikerit, joka saapuu Raisioon SuperLauantain vieraaksi. SuperLauantaina Kerttulassa seurataan sekä Suomen EM-ottelua Serbiaa vastaan että Loimun ja Tiikereiden kamppailua.

Avauserä lähti käyntiin isäntien komennossa ja taululla oli hetkessä 7-2 lukemat. Loimu nousi kuitenkin erän edetessä taistelemaan erän voitosta ja tilanteessa 22-20 vierailijat nousivat jo pisteen päähän, kun päävalmentaja Ismo Tuominen vaihtoi syöttönurkkaukseen Mestaruusliigadebyyttinsä tehneen Oskari Ekon. LTU:n kasvatti syötti pahan leijasyötön ja siitä tulleen vastapallon Kirill Borichev pamautti parkettiin voimalla. Nousu ei kuitenkaan riittänyt lopulta voittoon asti, vaan Riento nappasi erävoitottoman avausottelunsa jälkeen kauden ensimmäisen erävoiton.Toinen erä lähti liikkeelle loimulaisittain lupaavasti ja vierailijat johtivat erää teknisellä aikalisällä luvuin 10-14. Erän alku oli Loimun laitahyökkääjien vahvaa näytöstä ja pisteitä nakuttivat niin hakkuri Daniel Vargas kuin myös yleispelaajat Ossi Rumpunen ja Borichev. Riento ei kuitenkaan antanut periksi, vaan nousi lopussa vielä rinnalle tilanteeseen 21-21 hakkuri Michael Chemosin ja keskipelaaja Fred Musonin hyökkäyksillä. Kotijoukkueen pyristely ja toinen erä loppuivat kuitenkin Borichevin tappotorjuntaan.

Kolmas erä oli toisen erän toisinto, mutta roolit vaihtuivat ja erän ratkaisuhetkille asti edettiin kotijoukkueen komennossa. Erän viimeisissä palloissa esiin nousivat Loimun keskipelaajat, joista Tuukka torjui ensin Loimulle eräpallon, jonka Ryan Meehan syötti raakana ässäsyöttönä kotijoukkueen kenttäpuoliskolle.

Riennon hyvä taisteluvire jatkui vielä neljännen erän puoliväliin asti, mutta sen jälkeen Loimu meni menojaan ja varmisti täyden pistepotin vierasvoiton kotiin tuomisiksi. Loimun kotimatkan käynnisti kapteeni Rumpunen, joka hyökkäsi viimeisen pisteen vierailijoille.

Loimun pisteet jakautuivat ensimmäisen ottelun tapaan melko tasaisesti. Rumpunen teki 18 pistettä ja Vargas yhden vähemmän. Borichev hyökkäsi hurjin 71%:n hyökkäystehoin ja teki 11 pistettä. Keskipelaaja Meehan saalisti hänkin erinomaisen 14 pisteen saldon. Avauspelissä haparoivia otteita esittänyt libero Joel Silva nosti Joensuussa palloja Kasper Vuorisen käsiin 83%:n tarkkuudella. Ottelun korkeimman pistemäärän nakutti kotijoukkueen hakkuri Chemos, jolle kirjattiin 25 pistettä. Ex-loimulainen Joni Savimäki pelasi hänkin hyvän ottelun tehden 13 pistettä ja nostaen 66%:n tarkkuudella.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää