Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Debytoiko Venezuelalaislaituri Loimussa VaLePan tähtisikermää vastaan?

Debytoiko Venezuelalaislaituri Loimussa VaLePan tähtisikermää vastaan?

 

Raision Loimu palaa lentopallon Mestaruusliigassa tositoimiin joulu- ja Olympiakarsintatauon jälkeen lauantaina kun Kerttulan liikuntahalliin saapuu vierailulle tähtisikermä Sastamalasta. Loimun pelaajista Ville Juntura palasi maajoukkueen edustustehtävistä jo viime viikolla, mutta meksikolaishakkuri Daniel Vargas vasta tämän viikon keskiviikkona. Junturan ja Suomen Rio-unelma meni karsinnoissa murskaksi, mutta Vargas jatkaa Rion paikan jahtaamista vielä toukokuun jatkokarsinnoissa.

VaLePa-ottelut ovat olleet viime vuosina kauden odotetuimpia otteluita Raisiossa. Sitä se on myös tällä kaudella, vaikka kesällä Loimusta VaLePaan siirtynyt Urpo Sivula ei olekaan vielä kesäisen loukkaantumisen jälkeen pelikunnossa. Upin poissaolosta huolimatta VaLePan isoin resurssein kootusta joukkueesta löytyy nimekkäitä maajoukkuemiehiä jonoksi asti. VaLePan passipeliä pyörittää Eskon veljekset, kun Antti sai rinnalleen pitkän ja menestyksekkään uran ammattilaiskentillä pelanneen Mikon täksi kaudeksi. Hänen lisäkseen VaLePan vahvan materiaalin kulmakiviä ovat muiden muassa Olli Kunnari, Elviss Krastins sekä uusi venezuelalaishakkuri Jesus Chourio.Loimu testasi ennen joulutaukoa yhdysvaltalaista yleispelaaja Jace Olsenia, mutta ei lopulta tehnyt sopimusta hänen kanssaan. Vuodenvaihteen jälkeen testattavaksi saapui venezuelalainen Luis Arias (196 cm, 26v). Arias on pelannut maajoukkueessakin sekä yleispelaajana että hakkurina, joten häneltä löytyy monipuolisuutta, jota Loimu on materiaalinsa leventämiseksi hakenutkin. Tällä hetkellä näyttää siltä että Arias saattaa pukeutua oranssi-mustaan asuun jo lauantain ja tiistain kotipeleissä VaLePaa ja Lakkapäätä vastaan.

Arias on pelannut seurajoukkuetasolla kerran aiemmin myös Mestaruusliigassa, mutta silloin visiitti Saimaa Volleyssa jäi viiden ottelun mittaiseksi perhesyiden vuoksi. Suomen ja kotimaansa lisäksi hän on pelannut mm. Sveitsin liigaa sekä viime kauden Libanonissa. Maajoukkueessa hän on edustanut Venezuelaa MM-kisoissa, Maailmanliigassa ja Olympiakarsinnoissa. Loimun libero Joel Silva ja Arias ovat pelanneet kerran urallaan samassa joukkueessa. Tämä tapahtui Italiassa pelatussa MM-turnauksessa vuonna 2010.

Loimu - VaLePa
la 16.1. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää