Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle tiistaina vieraita kaukaa pohjoisesta

Loimulle tiistaina vieraita kaukaa pohjoisesta

 

Raision Loimu palasi joulu- ja Olympiakarsintatauolta tositoimiin Mestaruusliigassa taistellen lauantaina kotisalissa sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuvaa VaLePaa vastaan täydet viisi erää. Loimulle jäi ottelusta taskuun yksi sarjapiste sekä rutkasti itseluottamusta, jota hieman alavireisesti sujuneen syyskierroksen loppuvaiheiden jälkeen tarvittiinkin sekä raisiolaisjoukkueen että -yleisön keskuudessa.

Loimun otteissa oli lauantaina iloisuutta ja taistelutahtoa, mikä lupaa hyvää kevätkierrokselle. Joukkue puolusti hyvin ja päätti puolustusten jälkeisiä hyökkäyksiä tehokkaasti. Lisäksi maajoukkuevisiitillä Olympiakarsintojen jatkokarsintapaikan nappaamassa käynyt hakkuri Daniel Vargas oli loppuvuotta pirteämmällä pelipäällä. Loimun uusi venezuelalaisvahvistus Luis Arias jäi VaLePa-ottelussa vielä vähille peliminuuteille, mutta tiistaina hänellekin saattaa olla tarjolla isompi pelillinen rooli. Seuraava testi Loimun nykyvireestä on edessä jo tiistaina, kun Team Lakkapää matkustaa yli 800 kilometrin matkan Rovaniemeltä Raisioon.

{Ad}

Viime vuosina useammalla eri nimellä lentopallon Mestaruusliigaa pelannut Perungan Pojat, nykyiseltä nimeltään Team Lakkapää, kuului vielä muutamia vuosia sitten sarjan kestomenestyjiin, mutta tällä kaudella rovaniemeläisten tilanne sarjataulukossa on tukala. Maanantaina etelään matkustava Lakkapää on ajautunut jo 12 ottelun mittaiseen tappioputkeen ja tällä hetkellä rovaniemeläisten kausi näyttäisi jatkuvan runkosarjan jälkeen liigakarsinnoissa, mikäli kurssi ei käänny pikaisesti. Epäonnea on lisännyt ykköshakkuri Luka Medicin loukkaantuminen, joka pitää hänet toistaiseksi poissa kentiltä. 

Lakkapään tärkeimmät pelaajat ovat Kerttulan liikuntahallissa viihtyville tuttuja nimiä, sillä päävalmentaja Normunds Veinbergsin pelaajistosta on helppo nostaa esiin nykyisin miesten maajoukkuelistauksiin päässyt Lakkapään kapteeni ex-loimulainen keskitorjuja Markus Kaurto sekä kokemuksensa vuoksi nuoressa joukkueessa tärkeässä roolissa oleva yleispelaaja Jouni Palokangas, joka on pelannut Turun seudulla Loimun lisäksi Naantalin VG:ssä sekä Salon Piivolleyssa. Ex-loimulaisten lisäksi mielenkiintoinen seurattava on myös parimetrinen yleispelaaja Peetu Mäkinen, josta on povattu potentiaalista maajoukkuepeluria tuleville vuosille.

Raision Loimu – Team Lakkapää
Tiistaina 19.1.2016 klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää