Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vajaamiehinen Sampo voitokas Iisalmessa

Vajaamiehinen Sampo voitokas Iisalmessa

 

Raision Loimu kärsi kolmannen vierastappion putkeen, kun Pielaveden Sampo kukisti vierailijat luvuin 3-1 (25-22, 20-25, 25-18, 25-22). Sampo ei hätkähtänyt vierasta pelipaikkaa eikä useamman runkomiehen puuttumista kokoonpanosta, vaan löysi oikeat lääkkeet Loimua vastaan. Oikeita lääkkeitä ei sen sijaan löytynyt kolmelle normaalisti avauskuusikossa olevalle pelaajalle, jotka olivat sairastelun vuoksi poissa kokoonpanosta. Ottelu pelattiin maakuntaotteluna Iisalmessa, jossa Sampo ei normaalisti pelaa kotiotteluitaan. 

Ennen torstain kohtaamista Loimun ja Sampon voitot olivat tasan 1-1 tällä kaudella. Torstain ottelussa Loimu oli tilastollisesti kotijoukkuetta edellä muun muassa vastaanotossa ja hyökkäyksessä, mutta tulostaululta nähtävässä kaikkein tärkeimmässä tilastossa Sampo veti pidemmän korren.

Loimulla ei ollut Sampon kaltaisia terveysmurheita otteluun lähdettäessä, mutta sen aikana ilmeni jotain tavallisesta poikkeavia tuntemuksia hakkuri Daniel Vargasilla, joka jätti ottelun kesken toisessa erässä. Siihen mennessä Meksikon maajoukkuehakkuri oli tehnyt kolme pistettä ja jäänyt tehoissa kaksi pistettä pakkaselle.Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli tasaista ja kovaa vääntöä. Molempien joukkueiden päävalmentajat kehuivat ottelun jälkeen ottelun intensiteettiä ja joukkueiden taisteluilmeitä. Verkon molemmin puolin oli asenne siis kohdillaan. Pitkää erätaukoa vietettiin 1-1 tasatilanteessa ja sen jälkeinen kolmas eräkin eteni tasaisesti aina tilanteeseen 15-15 asti. Sen jälkeen Loimulle sattui ottelun ainoa pidempi musta hetki, jonka aikana Sampo karkasi tärkeän kolmannen erän voittoon. Erän loppu meni Sampolle 10-3 ja samalla varmistui että vähintään yksi sarjapiste jää vajaamiehiselle savolaisryhmälle palkinnoksi.

Neljäs erä noudatti illan käsikirjoitusta ja eteni tasaisesti aivan kalkkiviivoille asti. Vieraiden puristus ei lopulta kuitenkaan riittänyt sarjapisteisiin asti, vaan täyden kolmen pisteen voitto ratkesi neljännessä erässä kotijoukkueelle yli 600 iisalmelaiskatsojan riemuksi.

Loimun parhaan pelaajan palkinnon pokkasi Ossi Rumpunen, joka oli myös joukkueensa paras pistemies 20 pisteellä. Toinen yleispelaaja Kirill Borichev säesti hyvin 18 pisteellä. Kotijoukkueen paras pelaaja oli passari Toni Mäkitupa, vaikka eniten pisteitä takoikin Eetu Häyrinen (16 pistettä, +10). Puolet ottelusta vieraiden hakkurina pelannut Luis Arias teki 7 pistettä tehoin +1. Joukkueena Loimu oli vastaanotossa ja hyökkäyksessä tilastollisesti kotijoukkuetta parempi, mutta torjunnat ja etenkin syötöt Sampo vei puhtaasti nimiinsä. Loimu teki Kankaan liikuntasalissa neljään erään 16 syöttövirhettä ja saalisti vain neljä torjuntapistettä.

Loimun Savon kiertue jatkuu perjantaina, kun Kuopiossa verkon toiselle puolelle astelee LEKA Volley. Raskaan vierasreissun jälkeen ei jää pitkää aikaa palautumiseen, sillä Joensuun Liiga-Riento saapuu Raisioon jo Ystävänpäivänä, eli sunnuntaina.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää