Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun joukkue valmis – viimeisinä mukaan jenkkikeskari ja oma kasvatti

Loimun joukkue valmis – viimeisinä mukaan jenkkikeskari ja oma kasvatti

 

Raision Loimun joukkue on nyt valmis lokakuun puolivälissä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen. Viimeisimpinä kiinnityksinä oranssi-mustaan joukkoon liittyvät yhdysvaltalainen keskitorjuja Taylor Gregory (23 v, 203 cm) ja hakkuri-yleispelaaja Aapeli Kouki (18 v, 193 cm). Loimun liigaringissä on nyt 12 pelaajaa ja ns. isolla listalla on kaikkiaan 15-17 peluria, jossa on mukana aktiivisesti liigajoukkueen mukana olevia Loimun 2-joukkueen farmipelaajia.

Loimu on jenkkikeskitorjuja Taylor Gregoryn ensimmäinen seura miehen ammattilaisuralla Euroopassa. Yliopistouransa hyvin tehoin Long Beach State Universityn paidassa pelannut Gregory solmi Loimun kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

Yliopistojoukkueen lisäksi Gregory on pelannut USA:n maajoukkuepaidassa nuorten MM-turnauksessa Turkissa vuonna 2013 sekä miesten maajoukkueessa Pan American Cupissa tänä vuonna. Anaheimissä sijaitsevan miesten maajoukkuekeskuksen harjoittelurinkiin hän on kuulunut vuosina 2015 ja 2016.

- Olen erittäin innoissani kun pääsen käynnistämään ammattilaisuraani Loimussa, jonka kautta on minun yliopiston pelaajista ponnistanut jo monta muutakin Euroopan huippusarjoihin ja USA:n maajoukkueeseen. Heiltä tuli todella paljon suosituksia Loimun suuntaan kun pohdin eri vaihtoehtoja joita minulla oli. Lisäksi tietysti osallistuminen CEV Cupiin oli tärkeä asia, kommentoi Los Angelesissa asuva Gregory.

Lisäksi Loimun rinkiin on liittynyt seuran oman juniorikoulun kasvatti Aapeli Kouki, joka on pelannut myös mm. Littoisten Työväen Urheilijoissa. Aapeli on Koukin veljessarjan kolmas Loimun liigajoukkueen pelipaidan päälleen pukeva nuori lupaus. Aikaisemmin nuorina pelureina Kerttulan yleisön edessä ovat esiintyneet isoveljet Eemeli ja Akseli. 

- Harjoitteluinto on iskenyt tänä kesänä kovasti päälle ja töiden jälkeen tekee aina mieli lähteä treenaamaan. En ole vielä missään vaiheessa juniorivuosiani ottanut itsestäni kaikkea ulos, joten sitä lähdetään nyt tekemään, kertoi Aapeli Kouki Loimun kesätreenien yhteydessä.

Loimu tiedottaa lähiaikoina tulevista harjoituspeleistään, joita isketään syys-lokakuussa ennen lokakuun puoliväliä alkavaa Mestaruusliigaa. CEV Cup alkaa Loimun osalta joulukuussa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää