Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

 

Raisiossa isketään perjantaina huipputärkeä lentopallo-ottelu, kun kauden ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjataulukon perää pitävät LEKA Volley ja Loimu iskevät vastakkain. Kahden nuorella kokoonpanolla kauteen lähteneen joukkueen alkukausi on ollut haastava.

Loimun otteluohjelma on asettanut oman haasteensa nuorista tulevaisuuden lupauksista kootulle joukkueelle, sillä viidestä pelatusta pelistä peräti kolme on ollut suurimpia mestarisuosikkeja Hurrikaania ja VaLePaa vastaan. Raisiolaisten voittotili on vielä avaamatta, mutta edellisen Etta-kotipelin kaksi ensimmäistä erää osoittivat Loimun erinomaisen iskukyvyn silloin kun peli asettuu uomiinsa.

LEKA Volley on pelannut tähän mennessä kaksi vieraspeliä ilman pisteitä ja kotikentällä on neljästä pelistä kertynyt 3 pistettä. LEKA uudistui kesällä, kun pienoisen kohun saattelemana hakkuri Samuli Kaislasalo ja maajoukkueessakin kesällä ihastuttanut yleispelaaja Jan Helenius siirtyivät Tampereelta Kuopioon. Näiden lisäksi LEKA sai houkuteltua riveihinsä Kuortaneelta nuorten maajoukkueesta passari Akseli Lankisen ja keskitorjuja Henrik Porkan.

LEKA saapuu Raisioon ilman päävalmentaja Lauri Hakalaa, joka jäi viime viikolla sairaslomalle. Hänen hommiaan hoitaa pelaajavalmentajan statuksella kokenut maajoukkueratsu Jukka Lehtonen. Torstaina aamulla tulleen tiedotteen mukaan Tapio Nissi ottaa LEKAn valmennusvastuun ensi viikon keskiviikosta alkaen.

Sairaala NEOn isännöimä ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa perjantaina 18.11. kello 18:30.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää