Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

 

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon. Loimulla on kotimaan kentillä käynnissä neljän ottelun voittoputki, mutta Sampon putki on vielä pidempi, kun voittoja on tullut peräjälkeen jo kuusi kappaletta. Kokenut valmentaja Jukka Tuovinen on virittänyt Sampon erinomaiseen vireeseen kauden alussa.

Tulikuumien joukkueiden lisäksi kentällä nähdään myös liekehtiviä yksilöitä, sillä verkon eri puolille asettuvat marraskuun tähdistökentällisen hakkuri Michael Chemos sekä kuukauden pelaajaksi valittu yleispelaaja Andrus Raadik. Lisäksi Sampon keskitorjuja Mikko Väliaho valittiin marraskuun tähdistöön.

Kesällä logonsa lisäksi nimensä Sampo Volleyksi päivittänyt savolaisryhmä on kokenut pieniä muutoksia sitten viime kauden. Merkittävimmät uudet sampolaiset ovat virolaisen Andrus Raadikin lisäksi Viron maajoukkueessakin esiintynyt toisen polven liigapassari Martti Keel sekä Suomen maajoukkueessa esiintynyt libero Aleksi Mutka. 

Loimun joukkue on silmävammasta edelleen kärsivää Kirill Borichevia lukuun ottamatta iskukykyinen ja Borichevinkin paluu lähestyy päivä päivältä. Hän on ollut jo mukana joukkueen harjoituksissa ja peleissäkin voisi osallistua ainakin takakenttäpelaamiseen. Muut pelaajat ovat kunnossa, mutta hurja ottelutahti on välillä näkynyt pelaajiston otteissa. Borichevin poissaolo on avannut oven kuusikkoon Verneri Vetriölle, joka on pelannut aiemmillakin kausilla jo jonkun verran, mutta noussut nyt vakiokasvoksi kuusikkoon ja ottanut paikkansa erinomaisesti. Tiistain Euro-ottelu oli kenties Vetriön tähänastisen uran paras.

LOIMU VS SAMPO
la 10.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää