Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

 

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon. Loimulla on kotimaan kentillä käynnissä neljän ottelun voittoputki, mutta Sampon putki on vielä pidempi, kun voittoja on tullut peräjälkeen jo kuusi kappaletta. Kokenut valmentaja Jukka Tuovinen on virittänyt Sampon erinomaiseen vireeseen kauden alussa.

Tulikuumien joukkueiden lisäksi kentällä nähdään myös liekehtiviä yksilöitä, sillä verkon eri puolille asettuvat marraskuun tähdistökentällisen hakkuri Michael Chemos sekä kuukauden pelaajaksi valittu yleispelaaja Andrus Raadik. Lisäksi Sampon keskitorjuja Mikko Väliaho valittiin marraskuun tähdistöön.

Kesällä logonsa lisäksi nimensä Sampo Volleyksi päivittänyt savolaisryhmä on kokenut pieniä muutoksia sitten viime kauden. Merkittävimmät uudet sampolaiset ovat virolaisen Andrus Raadikin lisäksi Viron maajoukkueessakin esiintynyt toisen polven liigapassari Martti Keel sekä Suomen maajoukkueessa esiintynyt libero Aleksi Mutka. 

Loimun joukkue on silmävammasta edelleen kärsivää Kirill Borichevia lukuun ottamatta iskukykyinen ja Borichevinkin paluu lähestyy päivä päivältä. Hän on ollut jo mukana joukkueen harjoituksissa ja peleissäkin voisi osallistua ainakin takakenttäpelaamiseen. Muut pelaajat ovat kunnossa, mutta hurja ottelutahti on välillä näkynyt pelaajiston otteissa. Borichevin poissaolo on avannut oven kuusikkoon Verneri Vetriölle, joka on pelannut aiemmillakin kausilla jo jonkun verran, mutta noussut nyt vakiokasvoksi kuusikkoon ja ottanut paikkansa erinomaisesti. Tiistain Euro-ottelu oli kenties Vetriön tähänastisen uran paras.

LOIMU VS SAMPO
la 10.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää