Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Veikkausvinkit

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

 

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon. Loimulla on kotimaan kentillä käynnissä neljän ottelun voittoputki, mutta Sampon putki on vielä pidempi, kun voittoja on tullut peräjälkeen jo kuusi kappaletta. Kokenut valmentaja Jukka Tuovinen on virittänyt Sampon erinomaiseen vireeseen kauden alussa.

Tulikuumien joukkueiden lisäksi kentällä nähdään myös liekehtiviä yksilöitä, sillä verkon eri puolille asettuvat marraskuun tähdistökentällisen hakkuri Michael Chemos sekä kuukauden pelaajaksi valittu yleispelaaja Andrus Raadik. Lisäksi Sampon keskitorjuja Mikko Väliaho valittiin marraskuun tähdistöön.

Kesällä logonsa lisäksi nimensä Sampo Volleyksi päivittänyt savolaisryhmä on kokenut pieniä muutoksia sitten viime kauden. Merkittävimmät uudet sampolaiset ovat virolaisen Andrus Raadikin lisäksi Viron maajoukkueessakin esiintynyt toisen polven liigapassari Martti Keel sekä Suomen maajoukkueessa esiintynyt libero Aleksi Mutka. 

Loimun joukkue on silmävammasta edelleen kärsivää Kirill Borichevia lukuun ottamatta iskukykyinen ja Borichevinkin paluu lähestyy päivä päivältä. Hän on ollut jo mukana joukkueen harjoituksissa ja peleissäkin voisi osallistua ainakin takakenttäpelaamiseen. Muut pelaajat ovat kunnossa, mutta hurja ottelutahti on välillä näkynyt pelaajiston otteissa. Borichevin poissaolo on avannut oven kuusikkoon Verneri Vetriölle, joka on pelannut aiemmillakin kausilla jo jonkun verran, mutta noussut nyt vakiokasvoksi kuusikkoon ja ottanut paikkansa erinomaisesti. Tiistain Euro-ottelu oli kenties Vetriön tähänastisen uran paras.

LOIMU VS SAMPO
la 10.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää
Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää
Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Jos on Mestaruusliigan otteluohjelmaa parjattu muutoin kauden aikana useammallakin suulla, niin ainakin sen laatija on saanut punottua mielenkiintoiset keitokset viimeisille runkosarjakierroksille taisteluun viimeisestä puolivälierien kotietupaikasta, eli 4. sijasta.

Lue lisää
Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää