Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

 

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi. Tämän vuoden jouluinen teemaottelu isketään keskiviikkona, jolloin Kerttulassa kohtaavat lentopallon maratontaulukon kärkikaksikko Loimu ja Rantaperkiön Isku.

Joulu näkyy ja kuuluu ottelussa monella tapaa. Itse Joulupukki on luvannut saapua paikalle, dj:n levylaukusta löytyy joulumusiikkia ja otteluisäntä Osuuspankki tarjoaa 500 ensimmäiselle ilmaiset joulupuurot ennen ottelun alkua ja ilmaisen sisäänpääsyn otteluun OP:n pankkikorttia lipunmyynnissä vilauttaville.

Isku on tällä hetkellä yhden sijan ja kolme pistettä Loimun yläpuolella sarjataulukossa, mutta Isku on pelannut kolme ottelua enemmän kuin Loimu. Joukkueet kohtasivat kauden ensimmäisessä ottelussa Tampereella, jolloin Isku oli tasaisen väännön jälkeen parempi luvuin 3-1. Isku vahvistui viime viikolla merkittävästi, kun joukkueeseen liittyivät kokenut kroatialainen huippupassari Inoslav Krnic ja paluun liigakentille tehnyt keskitorjuja Juha Aho.

Loimulaisittain lähtökohdat otteluun ovat hyvät, sillä silmävamman vuoksi pitkään pelikentältä pois ollut Kirill Borichev on saanut lääkäreiltä peliluvan ja tuo oman panoksensa Jouluotteluun. Muutenkin pelaajat ovat kunnossa, joskin pientä väsymystä on viime aikoina ollut otteissa. Loka-marraskuussa Loimulla oli otteluita harvakseltaan, mutta se on kääntynyt otteluruuhkaksi nyt joulukuussa.

Jouluottelu käynnistää keskiviikkona Loimun todellisen härkäviikon, jonka jälkeen muutamat rentouttavat Joulun pyhäpäivät tulevat todella tarpeeseen. Pyhäpäiviä tosin ei ole tarjolla kovin montaa, kun Mestaruusliiga jatkuu Raisiossa jo 28.12. VaLePan vierailulla.

Keskiviikkon Isku-ottelun jälkeen Loimun joukkue hyppää torstaina yöjunaan ja matkustaa Rovaniemelle, jossa vastaan asettuu Lakkapää perjantaina. Välittömästi pelin jälkeen joukkue rientää joulun takia täpötäydeksi buukatulta Rovaniemeltä junaan ja siirtyy yöksi Ouluun, jossa on peli Ettaa vastaan lauantaina. Tuon pelin jälkeen matka jatkuu yöjunalla suoraan Helsinki-Vantaalle ja kahden välilaskun kautta Kroatian Dubrovnikiin. Sieltä matka jatkuu bussilla ja lautalla Montenegron Budvaan, jossa isketään ratkaiseva CEV Cupin ottelu tiistaina. Kotimatka käynnistyy pelin jälkeisenä yönä kello 2:00 ja kotimaan kamaralle lähes kotiin joukkue saapuu keskiviikkona kello 19:35, jolloin lento laskeutuu Helsinki-Vantaalle. Sen jälkeen parin tunnin bussimatka moottoritietä pitkin tuntuukin varmasti jo lähes joululomalta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää