Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

 

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan. Hyvin sujuneiden Mestaruusliiga- ja CEV Cup -pelien jälkeen kiinnostusta tähtihakkurin hankintaan oli muuallakin, kuten esimerkiksi Venäjän liigasta.

Al Arabi on yksi Qatarin liigan huippuseuroista ja he olivat toimissaan nopeita. Seuran brasilialainen maajoukkuehakkuri Leandro Vissotto siirtyi tammikuun 5. päivä Italian A1 liigaan Monzan riveihin ja Al Arabi teki välittömästi tarjouksen Chemosille ja Loimulle kenialaishakkurin sopimuksen ulosostamisesta. Harkinta-aikaa ei annettu, sillä Al Arabi halusi uuden hakkurin paikanpäälle jo perjantaiksi.

- Tämä on minulle askel eteenpäin urallani. Uskon että kokemuksesta Qatarissa tulee hieno. Olen kiitollinen Loimulle että he mahdollistivat tämän siirron minulle. Harmittaa että kausi jää täällä kesken, mutta tämä oli sellainen mahdollisuus, josta en olisi millään halunnut kieltäytyä, kommentoi keskiviikkona Istanbulin kautta Qatariin lähtenyt Chemos.

Chemosin sopimus on tiettävästi ensimmäinen ulosostettu pelaajasopimus Loimun 59 vuoden historian aikana. Loimulle päätös oli vaikea, mutta tavallaan myös helppo, sillä yksi seuran tavoitteista on kasvattaa pelaajia isompiin ympyröihin. Lisäksi Al Arabilta tullut tarjous oli taloudellisesti houkutteleva pelaajan lisäksi myös seuralle. Tehty päätös tukeekin osaltaan Loimun mahdollisuuksia jatkaa seuran viime keväänä käynnistämää kahden vuoden kehitysprojektia. Eilen tiedotettu uusi valmentaja Daniele Capriotti jatkaa projektin toisen vuoden Loimussa ja nyt haetaan vahvistusta, jonka kanssa voitaisiin katsoa yhteistyötä ensi kaudellekin. Kotimaisesta pelaajarungosta valtaosalla on jo voimassa olevat sopimukset myös ensi kaudesta.

- Yritimme jo aiemmin jatkosopimusta ensi kaudelle, mutta Chemos halusi katsoa isompien liigojen kiinnostusta. Eli joka tapauksessa olisimme menettäneet hänet kesällä. Nyt siirrosta saatu korvaus auttaa meitä jatkamaan seuran viime keväänä käynnistämää projektia, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Loimu kartoittaa parhaillaan kansainvälisiä pelaajamarkkinoita ja täydennyksiä on tulossa joukkueeseen vielä ennen tammikuun lopussa umpeutuvaa siirtoikkunaa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää