Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

 

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan. Hyvin sujuneiden Mestaruusliiga- ja CEV Cup -pelien jälkeen kiinnostusta tähtihakkurin hankintaan oli muuallakin, kuten esimerkiksi Venäjän liigasta.

Al Arabi on yksi Qatarin liigan huippuseuroista ja he olivat toimissaan nopeita. Seuran brasilialainen maajoukkuehakkuri Leandro Vissotto siirtyi tammikuun 5. päivä Italian A1 liigaan Monzan riveihin ja Al Arabi teki välittömästi tarjouksen Chemosille ja Loimulle kenialaishakkurin sopimuksen ulosostamisesta. Harkinta-aikaa ei annettu, sillä Al Arabi halusi uuden hakkurin paikanpäälle jo perjantaiksi.

- Tämä on minulle askel eteenpäin urallani. Uskon että kokemuksesta Qatarissa tulee hieno. Olen kiitollinen Loimulle että he mahdollistivat tämän siirron minulle. Harmittaa että kausi jää täällä kesken, mutta tämä oli sellainen mahdollisuus, josta en olisi millään halunnut kieltäytyä, kommentoi keskiviikkona Istanbulin kautta Qatariin lähtenyt Chemos.

Chemosin sopimus on tiettävästi ensimmäinen ulosostettu pelaajasopimus Loimun 59 vuoden historian aikana. Loimulle päätös oli vaikea, mutta tavallaan myös helppo, sillä yksi seuran tavoitteista on kasvattaa pelaajia isompiin ympyröihin. Lisäksi Al Arabilta tullut tarjous oli taloudellisesti houkutteleva pelaajan lisäksi myös seuralle. Tehty päätös tukeekin osaltaan Loimun mahdollisuuksia jatkaa seuran viime keväänä käynnistämää kahden vuoden kehitysprojektia. Eilen tiedotettu uusi valmentaja Daniele Capriotti jatkaa projektin toisen vuoden Loimussa ja nyt haetaan vahvistusta, jonka kanssa voitaisiin katsoa yhteistyötä ensi kaudellekin. Kotimaisesta pelaajarungosta valtaosalla on jo voimassa olevat sopimukset myös ensi kaudesta.

- Yritimme jo aiemmin jatkosopimusta ensi kaudelle, mutta Chemos halusi katsoa isompien liigojen kiinnostusta. Eli joka tapauksessa olisimme menettäneet hänet kesällä. Nyt siirrosta saatu korvaus auttaa meitä jatkamaan seuran viime keväänä käynnistämää projektia, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Loimu kartoittaa parhaillaan kansainvälisiä pelaajamarkkinoita ja täydennyksiä on tulossa joukkueeseen vielä ennen tammikuun lopussa umpeutuvaa siirtoikkunaa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää