Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla (24-v., 205 cm). Milwaukeesta kotoisin oleva Leeson on fyysinen ja ulottuva pelaaja, joka täydentää Loimun keskipelaajaosaston, johon kuuluivat ennestään Trent O’Dea ja Eetu Mäki kesäharjoitusringissä olevien Loimun omien junioreiden lisäksi. Loimun tavoitteena oli löytää kolmanneksi keskitorjujaksi kotimainen vaihtoehto, mutta ulkopaikkakuntalaisten kotimaisten vaihtoehtojen kanssa ei saatu järjestelyitä onnistumaan ja kuusi kautta Loimussa pelannut Karri Sihvonen päätti lopettaa lentopallon pääsarjatasolla ja keskittyä enemmän siviilitöihin.

Leeson on pelannut urallaan Ohio Staten yliopistossa ja voittanut sen riveissä NCAA:n mestaruuden kahdesti. Tänä kesänä hän pääsi edustamaan USA:ta Italian Napolissa järjestetyissä Universiadeissa. Sopimus Loimun kanssa on Leesonin ensimmäinen ammattilaissopimus ja hän odottaa jo innoissaan uuden sivun avaamista urallaan. Päivä Loimu-sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Leeson sai tiedon valinnasta USA:n B-maajoukkueeseen elokuussa iskettävään Pan Am Cupiin.

- En tiedä Suomesta ja Loimusta vielä paljoakaan. Tunnen muutama vuosi sitten Loimussa passanneen Scott Fiferin ja häneltä olen saanut hyvää palautetta. Tavoitteeni on auttaa Loimua mahdollisimman hyvään suoritukseen ensi kaudella ja kehittää itseäni pelaajana ja päästä urallani eteenpäin kohti Euroopan huippusarjoja, kommentoi Leeson kotimaisemistaan.

Leesonin tavoite on hyvinkin mahdollista toteuttaa, sillä jenkkiyliopistoista on noussut lukuisia pelaajia Loimun kautta Euroopan huippusarjoihin. Viimeisimpinä esimerkkeinä tänä kesänä hopeaa VNL-liigassa voittaneessa USA:n maajoukkueessa pelasi kaksi Loimusta ammattilaisuransa käynnistänyttä pelaajaa – Dustin Watten ja Garrett Muagututia. 

Loimun joukkueen rakentaminen alkaa olemaan loppusuoralla. Haussa on vielä vahvistuksia hakkuri- ja yleispelaajaosastolle ja uutisia saattaa olla luvassa jo lähiaikoina.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää