Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev (30 v, 193 cm) tekee paluun pääsarjatasolle. Borichev debytoi Mestaruusliigassa kaudella 2006-2007 Vaasan Kiiston paidassa. Tämän lisäksi hän on pelannut Mestaruusliigassa Keski-Savon Paterin ja Saimaa Volleyn riveissä ennen siirtymistään Loimuun, jossa hän pelasi syksystä 2013 kevääseen 2018. Loimun kausien jälkeen Borichev siirtyi pelaamaan ykkössarjaa ensin Tuton ja viime kaudeksi Nurmon Jymyn riveihin.

- Kirka on mahtava persoona, joka on todella pidetty niin joukkueen kuin kannattajien keskuudessa. Hänestä ei ole varmaan kellään mitään pahaa sanottavaa. Pelillisesti hän tuo kokemusta ja voimaa laitapelaamiseemme, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Jotain on kuitenkin Borichevin aiemmista liigakausista muuttunut, sillä hän ei tee paluuta tutulle yleispelaajan tontille, vaan hän tulee olemaan toinen palanen Loimun hakkuriosastoa. Kolmekymppinen pelimies tuo mukanaan Loimun joukkueeseen johtajuutta ja kokemusta.

- Onhan se tunne ollut koko ajan mielessä, että liigassa haluaisin vielä pelata ja nyt se vain voimistui entisestään. Enemmän kovempia ja laadukkaita treenejä sekä pelejä. Kovalla innolla tulen tuomaan kilpailua hakkurin tontille. Pelipaikkana se on tuttu, mutta liigassa pelaaminen hakkurin tontilla tuo omat haasteensa. Minua kiehtoo mahdollisuus keskittyä täysin hyökkäykseen ja kehittyä sillä osa-alueella, kertoi Borichev liigakentille paluusta intoa puhkuen.

Loimulla on koossa nyt valmennustiimin lisäksi kahdeksan pelaajasopimusta. Joukkueen nuoren ja lahjakkaan ryhmän muodostavat passari Tomi Saarinen, yleispelaajat Väinö Rahko, Sebastian Pozo Hernandez ja Eetu Kulmala, keskitorjujat Aleksej Zhbankov ja Eetu Mäki sekä libero Aatu Kulmala. Heidän lisäkseen koronakaranteenin loppuessa joukkueen yhteisharjoitusvahvuuteen tulee näyttöjä uudelle päävalmentajalle antamaan muitakin oman juniorikoulun kasvatteja.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää