Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa. 191-senttiseltä tamperelaislähtöiseltä Koivistolta löytyy viimeisen neljän kauden ajalta kokemusta niin Mestaruusliigasta kuin ykkössarjastakin Rantaperkiön Iskun riveistä. Edellisellä Ykkössarjakaudellaan (2018-19) 23-vuotias hakkuri keräsi itselleen 26 ottelussa 88 pistettä. TUTO Volleyn miehistöön Koivisto siirtyy pelattuaan viime kaudella Turun alueen talvisarjaa Noppa-joukkueessa.

- Muutin Tampereelta Turkuun vuosi sitten opiskelujen perässä ja tarkoituksenani oli jatkaa pelaamista opiskelujen ohessa. Raivasin kuitenkin ensimmäiselle opiskeluvuodelleni paljon tilaa, jolloin lentopallon rooli jäi vähemmälle. Tatsin ylläpito kuitenkin onnistui ja paikatkin pysyivät ehjinä, joten henkilökohtaisiin tavoitteisiin päästiin, toteaa Koivisto jakaen kiitosta viime kauden joukkueelleen.

TUTO Volleyn kanssa sopimus tulevalle kaudelle syntyi melko kivuttomasti.

- TUTO Volley vaikutti kaikin puolin optimaaliselta paikalta jatkaa pelaajana siitä, mihin Tampereella jäätiin. Onneksi oma kiinnostus sai myös vastakaikua ja saatiin nimet paperiin.

Uusi vahvistus tuo mukanaan rutkasti intoa Tovereiden laitapelaamiseen.

- TUTO Volley saa riveihinsä positiivisen ja energiaa tuovan hakkurin, jolla on kova halu kehittyä niin yksilönä kuin joukkuepelaajanakin.

Tulevaan kauteen Koivisto suuntaa innostunein ja odottavaisin miettein.

- Vuoden tauon jälkeen on hieno fiilis päästä taas pelaamaan 1-sarjaa. Uusi joukkue ja kotihalli tuovat kauden alkuun sopivaa sähköisyyttä. Meillä on laadukas ja hyvin treenaava porukka kasassa, joten katseet onkin suunnattu jo lokakuuhun, tuumii tuore Toverihakkuri Koivisto.

TUTO Volleyn urheilutoimenjohtaja Oskari Eko kertoo Koiviston olleen jo pidempään seurajohdon ”toivelistalla”.

- Einari otettiin kiikarin jo vuosi sitten, heti kun kuulimme miehen muutosta Turkuun. Tulevalle kaudelle saatiin puolin ja toisin palaset loksahtamaan kohdalleen ja nimet sopimuspaperiin hyvissä ajoin. Einarin sopimuksen myötä laituriosastolta löytyy jo tässä vaiheessa mukavasti leveyttä.

TUTO Volleylla on nyt sopimus kahden hakkurin ja kolmen yleispelaajan kanssa. Yleispelaajien kvartetti täydentynee jo lähiaikoina, joten laituriosaston suhteen joukkueen rakentaminen alkaa olla valmis.

TUTO Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää