Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkuepassari Loimuun pitkällä sopimuksella

 
Maajoukkuepassari Loimuun pitkällä sopimuksella

Raision Loimu on kaapannut riveihinsä 2+1 -vuotisella sopimuksella maajoukkuepassari Jani Sippolan (21 v, 191 cm). Sippolalla oli keskiviikkona tuplajuhlat, sillä mittariin tuli yksi vuosi lisää ja lisäksi Suomen uusi maajoukkuevalmentaja valitsi hänet kesän lopulliseen maajoukkueryhmään Maailmanliigaa varten. Kiireiseen kesään kuuluu miesten maajoukkuetoiminnan lisäksi sotilaiden maailmankisat Brasiliassa, jossa alikersantti Sippola nähdään niin ikään sini-valkoisessa peliasussa.

Sippola oli entuudestaan Loimulle ja päävalmentaja Ruslan Zhbankoville tuttu verkon toiselta puolelta. Huhtikuussa hän kävi huhtikuussa Raisiossa näytillä ja neuvottelemassa sopimuksesta.  Sopimuksen ehdoista päästiin yhteisymmärrykseen melko nopeasti, kun molemmat osapuolet olivat kiinnostuneita käynnistämään yhteistyön, jonka tavoitteena on kehittää pelaajaa edelleen ja nostaa hänet urallaan eteenpäin kohti tavoitteena olevia Euroopan ammattilaiskenttiä.

- Kävimme kolmisen vuotta sitten Kuortaneella silloisen päävalmentaja Ruben Wolochinin ja manageri Jukka Rajakankaan kanssa katsomassa nuorten maajoukkuepelaajia ja jo silloin Sippola jäi mieleen yhtenä ryhmän potentiaalisimmista pelaajista. Viime kausi oli hänelle vaikea, mutta uskomme että hän puhkeaa lopulliseen kukkaan yhtenä Mestaruusliigan parhaista passareista Loimussa, kommentoi sopimuksesta erittäin tyytyväinen toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Sippola on Nurmon Jymyn kasvatti ja hän on edustanut aikuisten tasolla Kuortaneen urheiluopiston joukkuetta, Kokkolan Tiikereitä ja Saimaa Volleyta. Hän on kuulunut koko juniori-ikänsä oman ikäkausimaajoukkueensa runkopelaajiin. Viime kesänä hänet valittiin Mauro Berruton toimesta miesten maajoukkueen leirityksiin ja hyvät otteet leireillä poiki myös paikan Maailmanliigan joukkueeseen vieraspeleihin USA:han. Myös maajoukkueen uusi valmentaja Daniel Castellani näki Sippolan potentiaalin maajoukkuetasolla ja nimesi hänet kesän 2011 Maailmanliigaan osallistuvaan joukkueeseen.

Sippola on erittäin fyysinen pelaaja. Hän on pelannut juniorivuosina myös hakkurina. Passarille erittäin hyvä ominaisuus on myös vasenkätisyys, joka tuo hyvän toisen kosketuksen hyökkäysuhkan verkolle. Sippolalla on voimakas ja vaikea hyppysyöttö ja lisäksi hän torjuu ja puolustaa hyvin.

- Jani löysi heti hyvän laitatempon hyökkääjien kanssa, mutta keskihyökkäyksessä oli tietysti lyhyen testin aikana vielä vähän hakemista, mutta se hioutuu kuntoon toistojen kautta. Hän on jo nyt erittäin hyvä passari, mutta kovaa harjoittelemalla ja kokemuksen myötä hänestä voi tulla kansainvälisen tason passari, kommentoi Loimun päävalmentaja Ruslan Zhbankov.

Loimulla on sopimukset nyt kahden passarin (Jani Sippola, Jani Puputti), kahden keskitorjujan (Kimmo Kutinlahti, Henri Tuomi) sekä yhden yleispelaajan (Ossi Rumpunen) kanssa. Parhaillaankin on käynnissä monia pelaajaneuvotteluita niin viime kauden pelaajien kuin myös uusien pelaajien kanssa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RuslanZhbankov

Ruslan Zhbankov

Tiedot


Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää
Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa.

Lue lisää
Jälleen oma huippulupaus liigapelaajaksi Loimussa

Jälleen oma huippulupaus liigapelaajaksi Loimussa

Koronasta huolimatta seuraavaan lentopallon Mestaruusliiga- kauteen valmistautuva Raision Loimu on jatkanut kotimaisten huippulupausten kiinnittämistä joukkueen perustaksi.

Lue lisää
Loimulle sopimuksia koronan keskellä

Loimulle sopimuksia koronan keskellä

Suuresta koronan aiheuttamasta epävarmuustilanteesta huolimatta Raision Loimussa katsotaan myös tulevaisuuteen.

Lue lisää
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää