Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alonen jatkaa miesten riveissä - Fager palaa, Manninen Try Outille

 
Alonen jatkaa miesten riveissä - Fager palaa, Manninen Try Outille

TPS on solminut Niko Alosen kanssa 1+1 -vuotisen jatkosopimuksen. Vuodenvaihteessa TPS:ään Josbasta siirtynyt Alonen pelasi mainion loppukauden iskien 11 pelaamassaan ottelussa viisi maalia ja ollen joukkueen +/- -tilaston ykkönen saldolla +7. Oikea käsi alhaalla pelaavan urheilullisen puolustajan jatko on Perttu Kytöhongan mieleen.

- Nikon jatko on erittäin tervetullut uutinen meidän kannalta. Hän pelasi hyvän loppukauden, vaikka kesken kauden uusiin ympyröihin saapuminen ei mikään ihan helppo nakki olekaan. Itse odotan Nikolta, että hän jatkaa vahvaa kahden suunnan allround -peliään ja on oma esimerkillinen itsensä harjoituksissa. Nikolla on myös käyttämätöntä potentiaalia hyökkäyspäässä. Tämän kaivaminen vielä esiin olisi sekä meille, että Nikolle erinomainen juttu.

Samaan aikaan TPS on sopinut vuoden mittaisen sopimuksen Michael Fagerin kanssa. Fager on pukenut TPS-paidan ylleen tätä ennen 155 ottelussa, ollen TPS:n historiatilastossa pelatuissa otteluissa sijalla neljä. Luotettavan puolustajan viime kausi sujui 1. divisioonan USB:ssä, jossa hän tehtaili 25 ottelussa pisteet 9+21=30.

- Janne Kainulaisen lähdön myötä meillä oli tarvetta kokeneelle ja hyvälle joukkuepelaajalle puolustajaosastolla. Fager sopii näihin luonnehdintoihin oikein hyvin. Fager on aina ollut erittäin pidetty kaveri joukkueen sisällä ja valmentaja tietää mitä häneltä kentällä saa, Kytöhonka luonnehtii kokenutta puolustajaa.

TPS on sopinut Try Outista menneellä kaudella Trackersin riveissä pelanneen Matti Mannisen kanssa. Vuonna 1990 syntynyt rightin hyökkääjä teki Salibandyliigassa loppukaudella 13 ottelussa tehot 4+5=9.

- Mannisen asenteesta ja luonteesta olen kuullut pelkkää hyvää. Hän on pienikokoinen kaveri, mutta pelaa ennakkoluulottomasti ja vie kaikki tilanteet loppuun saakka. Manninen on meidän treeneissä nyt pariin otteeseen käynytkin. Katsomme hänen tilanteensa elokuussa paremmin, kun hän on muuttanut Turkuun ja pääsemme paremmin tsekkaamaan miten yhteistyö lähtee liikkeelle.

TPS:llä on nyt 22 sopimuspelaajaa kaudelle 2011-2012. Joukkue täydentyy vielä ennen juhannusta.

TPS M1 sopimustilanne 5.6.2011
Maalivahdit:

Kauppi, Jussi
Luukkonen, Pyry

Kenttäpelaajat:
Ala-Nissilä, Anssi
Alho, Henri
Alonen, Niko
Fager, Michael (USB)
Forsman, Ville
Hirvisuo, Ville
Jokinen, Jere
Kailiala, Miko
Koskinen, Joonas
Kuikka, Aku (FBC Turku)
Lempiäinen, Joni
Manninen, Matti (Trackers, Try out)
Marjamäki, Joonas
Nurminen, Antti
Nurminen, Janne
Paju, Lasse
Pietilä, Juuso
Riska, Jens
Salminen, Tino
Sokka, Miikka
Stenfors, Lauri

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää