Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interille maukas voitto JJK.sta

FC Inter palasi voittokantaan maanantaina Veritas Stadionilla JJK:ta vastaan pelatussa Veikkausliigaottelussa voittamalla ottelun 2-0(1-0). Kotijoukkueen sankariksi ottelussa nousi Mika Ojala, joka teki rangaistuspotkuista ottelun molemmat maalit.

Inter aloitti ottelun hurjalla vauhdilla ja painoi pelin heti ensiminuutista lähtien JJK-päätyyn. Tästä hyvänä merkkinä Interin viisi kulmaa ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

Paras maalipaikka pelattiin 6. minuutilla vasemman laitapuolustajan paikalta taustanousun tehneelle Ville Nikkarille. Hänen hyvän sisäterälaukauksen torjui kuitenkin hyvin takakulmasta JJK:n maalivahti Janne Korhonen.

Lähellä oli myös Inter-rankkarikin, kun Henri Lehtonen taklattiin tylysti nurmen pintaan JJK-puolustuksen toimesta. Ottelun erotuomari Tero Nieminen oli kuitenkin tilanteessa sijoittuneena vähän liian kauas, eikä jostain syystä nähnyt saatikka kuullut ilmiselvää rikettä.

Interin alkumyllytyksen jälkeen peli tasoittui ja vierasjoukkue JJK sai myös luotua joitakin tilanteita. Inter-maalivahti Magnus Bahne oli kuitenkin hereillä ja selvitti hyvin niin laukaukset kuin keskityksetkin.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella ensimmäisen jakson lisäajalle. Tuolloin Timo Furuholm pääsi ohi JJK-pakki Anssi Virenistä ja tämä repi lopulta Furkan nurin vaarattoman näköisessä tilanteessa, eikä erotuomari-Niemisellä ollut muuta mahdollisuutta kuin viedä pallo pilkulle.

Kaikissa laukomissaan rankkareissa tällä kaudella onnistunut Mika Ojala ei pilkulta epäonnistunut ja Inter siis 1-0 johdossa pelin tauolle.

Ottelun toiselle jaksolle JJK tuli huomattavasti avausjakso vahvemmin. Joukkue sai luotua paikkoja varsinkin oikealta laidaltaan, mutta maaliin tilanteet eivät kuitenkaan johtaneet – kiitos hyvin pelanneen maalivahti Magnus Bahnen.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin pelin 63. minuutilla, kun Severi Paajanen kaadettiin Jukka-Pekka Tuomasen toimesta rangaistusalueen kulmassa. Erotuomari Nieminen epäröi vihellyksessä hiukan, mutta avaustavan erotuomarin nostettua lipun ylös hän vei pallon jälleen pilkulle. Tarinan jatko on sitten sama kuin aiemmin – Mika Ojala laukoi pallon maaliin.

Interin 2-0- johtomaalin jälkeen JJK pääsi jälleen luomaan paikkoja. Inter-maalivahti Magnus Bahne oli kuitenkin tänään mies paikallaan ja torjui näyttävästi jaloillaan sekä Antti Hilskan että Touko Tumannon yritykset.

Interille siis näin ottelusta voitto, joka nosti sen sarjataulukossa HJK:n kantaan kakkospaikalle. Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat reilun viikon kuluttua keskiviikkona 29.6., kun joukkue kohtaa kotikentällä KuPS:n.