Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina

Veikkausvinkit

 

TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina


Raision Loimu ja Turun Osuuskauppa syvensivät yhteistyökumppanuutensa pääkumppani-tasolle kaksi vuotta sitten, kun Loimu käynnisti kolmevuotisen Yli Rajojen -projektin, jonka tarkoituksena on tehdä Loimusta koko Turun talousalueen sisäpalloilun menestyvä lippulaiva ja Suomen mestaruuden voittaminen keväällä 2012.

Kevään ja kesän aikana osapuolten välillä on neuvoteltu uudesta yhteistyösopimuksesta. Neuvottelut johtivat positiiviseen lopputulokseen ja Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas ja TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen pääsivät allekirjoittamaan kolmen vuoden mittaisen uuden pääyhteistyökumppani-sopimuksen. Loimulle TOK:n kaltaisen alueen vahvan toimijan jatkaminen pääkumppanina oli erittäin merkittävä asia.

- Sopimus on iso asia Loimun ja koko talousalueen lentopallon kannalta. Tällaisten pitkäaikaisten ja merkittävien yhteistyökumppanuuksien kautta varmistamme pääsarjalentopalloilun jatkumisen Turun seudulla. Alueelle tarvitaan positiivisia tapahtumia ja nuorille esikuvia, kommentoi sopimuksesta erittäin tyytyväinen Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

TOK:lle tämän kaltaiset yhteistyökuviot ovat tärkeä osa yhteisöllisyyyttä ja konkreettista panostusta alueen tapahtumiin, kehittämiseen ja hyvinvointiin. Varsinaissuomalaisten asiakasomistajien omistamana yrityksenä TOK tukee ja toimii yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa, joilla vahvistetaan esimerkiksi oman alueen urheilua ja liikuntaharrastuksia.

- Loimu on perinteinen ja menestynyt seura, joka vaikuttaa monella tasolla oman alueensa vireyteen. TOK:n toiminnassa korostuu pitkäjänteisyys ja olemmekin olleet jo usean vuoden ajan mukana tukemassa Loimun toimintaa niin liiga- kuin junioritoiminnan osalta, TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen kertoo.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää
Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Jos on Mestaruusliigan otteluohjelmaa parjattu muutoin kauden aikana useammallakin suulla, niin ainakin sen laatija on saanut punottua mielenkiintoiset keitokset viimeisille runkosarjakierroksille taisteluun viimeisestä puolivälierien kotietupaikasta, eli 4. sijasta.

Lue lisää
Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää