Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu solmi sopimukset kahden yleispelaajan kanssa

Veikkausvinkit

 

Loimu solmi sopimukset kahden yleispelaajan kanssa


Raision Loimu on solminut pelaajasopimukset kahden yleispelaajan kanssa. Yhdysvaltalaisen Garret Muagututia (196 cm, 23 v) kanssa tehty sopimus on mallia 1+1 vuotta ja seuran oman kasvatin Tuomas Koppasen (197 cm, 17 v) sopimus on mallia 2+1 vuotta.

Muagututia USA:n maajoukkuekeskuksesta Raisioon

Hakkuri Duncan Budingerin tavoin Kaliforniasta Raisioon saapuva Garret Muagututia pelasi yliopistosarjojen jälkeen viime kauden Euroopassa Espanjan B-Superliigassa Seranco Voley Guadan joukkueessa. Muagututia oli joukkueensa kantavia voimia sen voittaessa nousun Espanjan A-Superliigaan. Kauden päätyttyä hänet valittiin B-superliigan all star -kentällisen toiseksi yleispelaajaksi. Guada olisi halunnut jatkaa Muagututian sopimusta, mutta hän halusi etsiä itselleen uusia ja kovempia haasteita.

Muagututia edusti yliopistosarjoissa UCLA:a (University of California) ja kuului koko neljän vuoden ajan joukkueensa avauskuusikkoon. Miehen yliopistotilastoiden erikoisuuksiin kuuluu peräti 16 ottelun putki ilman ainuttakaan vastaanottovirhettä. College- ja yliopistosarjoista Muagututialla on useita kunnianosoituksia palkintokaapissaan. Hyvin Espanjassa sujuneen ensimmäisen ammattilaiskauden jälkeen Muagututia on kuulunut USA:n maajoukkueen harjoitusrinkiin. Koko kesän hän on siis viettänyt maajoukkueen harjoituskeskuksessa yhdessä viime kaudella Mestaruusliigassa vakuuttaneiden Dustin Wattenin ja Kawika Shojin kanssa. Muagututia on kuului tänä kesänä USA:n maajoukkueeseen Kanadassa pelatussa Pan American Cupissa, jossa USA sijottui toiseksi hävittyään finaalissa niukasti Brasilialle.

- Tiedän vain että Suomessa on kylmä. Se oli yksi syy tarttua tähän haasteeseen, sillä haluan tutustua erilaisiin kulttuureihin ja maihin. Suomessa toivon pystyväni auttamaan seuraa voittamaan Suomen mestaruuden, kommentoi Muagututia.

Koppanen ponnistaa junnuista farmin kautta Mestaruusliigaan

Loimun oma kasvatti Tuomas Koppanen on Kerttulan yleisölle tuttu jo viime kaudelta, sillä Koppanen oli välillä mukana liigapeleissä, vaikka hänen pääasiallinen pelipaikkansa olikin farmijoukkue Liedon Parma, jonka riveissä hän oli tärkeä lenkki seuran voittaessa Suomen Cupin ja nousun ykkössarjaan. Koppasen ensimmäinen kokonainen liigapeli oli Pielavedellä lokakuussa pelattu runkosarjan ottelu. Koppanen esiintyi ottelussa ennakkoluulottamasti tehden 5 pistettä ja vastaanottaen kohtalaisen hyvin, mutta ottelu päättyi Loimun niukkaan 3-2 tappioon. Viime kaudella hänen meriittilistalle kertyi myös ensimmäiset Euro-ottelut Loimun riveissä. Ikäluokkansa maajoukkueryhmiinkin kuulunut Koppanen tulee ensi kaudella pelaamaan myös farmijoukkueen otteluita ykkössarjassa.

Tuomi pysyy Loimussa ja libero-sopimus lähellä

Loimulla on nyt koossa 8 pelaajasopimusta. Viime kauden kapteenin Henri Tuomen ulkomaanpykälä sulkeutui viime viikolla. Tärkein avoinna oleva pesti on libero, johon on kuitenkin mahdollisesti löytymässä ratkaisu jo lähiaikoina. Loimu on nimittäin lähellä sopimusta viime kaudella joukkueessa vakuuttavasti esiintyneen Dustin Wattenin kanssa. Muutamiin avoinna oleviin asioihin kun saadaan vielä vahvistukset, niin allekirjoittaminen on lähellä. Watten valittiin kauden jälkeen Mestaruusliigan parhaaksi liberoksi, joten jatkosopimus olisi mestaruutta tavoittelevalle Loimulle todella merkittävä.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HenriTuomi

Henri Tuomi

Tiedot

DustinWatten

Dustin Watten

Tiedot


Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää
Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Jos on Mestaruusliigan otteluohjelmaa parjattu muutoin kauden aikana useammallakin suulla, niin ainakin sen laatija on saanut punottua mielenkiintoiset keitokset viimeisille runkosarjakierroksille taisteluun viimeisestä puolivälierien kotietupaikasta, eli 4. sijasta.

Lue lisää
Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää