Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Virtanen palaa kotiin

Veikkausvinkit

 

Antti Virtanen palaa kotiin


TuTo julkaisi yhden historiansa kovimmista pelaajasopimuksista keskiviikkona, kun Antti Virtanen palaa 14 vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuraansa. Juhani Tamminen kertoi lehdistötilaisuudessa, että Virtasen Kupittaalle paluusta suuri kunnia kuuluu hallituksen uudelle puheenjohtajalle Mikko Lehtiselle. ”Hän antoi listan vanhoista TuTon pelaajista, joiden tilanne pitäisi kartoittaa. Hän myös edesauttoi, että saimme rahoituksen Virtasta varten kuntoon”.

Antti Virtaselle paluu kasvattajaseuran paitaan oli haaveiden täyttymys. ”Minulla on ollut jo pitkään selvää, että Suomessa on kaksi seuraa, joita haluan edustaa. Kun JYPissä rooli alkoi pienentyä viime kaudella, oli edessä uusien haasteiden etsiminen, sillä haluan edelleen pelata isossa roolissa. Haaveissani on ollut päättää ura TuTossa. Keväällä en kuitenkaan uskonut, että sen vuoro olisi vielä. Kun yhteydenotto kuitenkin yllättäen täältä tuli, niin olin heti halukas tulemaan tänne. On totta, että olisin saanut varmasti jostain rahakkaamman sopimuksen, mutta aina raha ei ratkaise kaikkea. Täällä on kuitenkin kaikki lapsuuden kaverit ja sukulaiset”.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää
TPS vahvistuu Petrus Palmulla

TPS vahvistuu Petrus Palmulla

Turun Palloseura saa riveihinsä kovan luokan paluumuuttajan. Viime kaudella TPS:n paidassa Liigan Vuoden tulokkaaksi valittu Petrus Palmu, 21, liittyy mustavalkoisten riveihin loppukauden mittaisella lainasopimusella.

Lue lisää
TPS solmi kolme jatkosopimusta

TPS solmi kolme jatkosopimusta

TPS on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Elias Karvosen ja Hannu Kurun sekä maalivahti Rasmus Tirrosen kanssa.

Lue lisää
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää