Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä

Veikkausvinkit

 

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä


TuTo täydensi rivejään kolmella pelaajalla, kun training campillä taitojaan esitelleet hyökkääjät Derek Famulare, Arttu Reponen ja puolustaja Olli-Pekka Viitaniemi liittyvät joukkueeseen.

”Famulare (s.1989) on isokokoinen ja taitava kanadalaishyökkääjä, joka täydentää joukkuettamme erinomaisesti” TuTon varatoimitusjohtaja Tamminen kuvaili tuoreinta hankintaa. Sopimuksen myötä Famulare palaa juurille, sillä hänen äitinsä on turkulainen ja isä pelasi aikanaan Kiekko-67 väreissä. ” Tulin training campille antamaan kaikkeni ja olen erittäin tyytyväinen, että sain sitä kautta paikan tässä hienossa organisaatiossa”, tyytyväinen Famulare kertoi tilaisuudessa.

”Reponen soitti minulle kesällä ja kysyi, että voisiko hän tulla näyttämään taitoja Turkuun. Kysyin Niukkaselta, että otammeko kaverin näytille. Leirillä Reponen osoitti, että kaksi pistettä/ottelu Suomi-sarjassa ei ollut sattumaa” Tamminen kertoi Reposen taustoista. ”Olen kiitollinen saadessani mahdollisuuden pelata tällä tasolla. Olen kuullut, että TuTossa olisi sellainen meininki, että laitetaan lättyä pussiin. Sitä minä tulin tänne tekemään” iloinen Reponen kertoi.

”Viitaniemen kanssa sovimme kahden vuoden diilistä. Uskomme hänen kehittyvän täällä todella kovan tason pelimieheksi Niukkasen ja Ortion opissa”, Tamminen kertoi. ”On todella hienoa päästä osaksi tällaiseen nosteessa olevaan organisaatioon, jossa on aivan loistavat valmentajat”, tyytyväinen Viitaniemi kertoi tilaisuudessa.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää