Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JP Jalo selostaa TUTOn otteluita kaudella 2011-2012

Veikkausvinkit

 

JP Jalo selostaa TUTOn otteluita kaudella 2011-2012


TuTo Hockey Oy ja Radio Sata / SBS Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen TUTO Hockeyn Mestis-otteluiden lähettämisestä Radio Sadalla kaudella 2011-12. Historiallinen yhteistyösopimus sisältää kaikki TUTO Hockeyn koti- ja vierasottelut Mestiksen runkosarjassa ja playoffeissa sekä mahdolliset liigakarsintaottelut. Sopimus sisältää selostuksen myös TUTO Hockey - TPS ottelusta 9.9.2011. Selostuksista vastaavat JP Jalo ja Iku Viitanen.

Otteluselostusten lisäksi yhteistyö sisältää viikoittaisen kiekko-ohjelman Radio Sadalla, jonka isäntänä toimii Juhani Tamminen. TUTO Hockeyn otteluilmoitukset kuullaan totuttuun tapaan Radio Sadalla ja Iskelmä Varsinais-Suomessa.

Suuri panostus

Yhteistyö on valtava panostus sekä TUTO Hockeylle että Radio Sadalle. ”Tämä on iso panostus meille. Halusimme kuitenkin tehdä näköistämme kiekko-ohjelmaa TUTO Hockeyn kanssa ja osallistua omalta osaltaan joukkueen uuden ilmeen rakentamiseen. Eihän sitä voi kieltää, etteikö Jalon mukaan tulolla olisi ollut suurta merkitys meidän päätöksessä”, kommentoi Radio Sadan toimituspäällikkö Marianne Holmström. 

”Tämä on TUTO Hockeylle erittäin iso panostus. Tämä on vaatinut ja tulee vaatimaan suuren työpanostuksen tiimiltämme, mutta vastaavasti se antaa meille erittäin paljon”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Mikko Nikula kommentoi.

Paluu juurille

”Siitä on 18 vuotta, kun olen viimeksi selostanut Turussa otteluita radiolle. Tämä projekti alkoi itselläni oikeastaan jo pari vuotta sitten. Aloin silloin miettiä, että selostaminen radiossa olisi taas mukavaa. Kun kesällä sitten näin mihin suuntaan uudistunut TUTO Hockey on menossa, ajattelin että tässä voisi olla sauma palata radioon. Soitin Tamille ja kerroin ideasta. Seuraavan tunnin aikana Tami soitti minulle kolme kertaa ja nyt olemme tässä”, TUTO Hockeyn otteluiden selostajana toimiva JP Jalo kommentoi.

”Odotan tästä yhteistyöstä samanlaista kiinnostuksen kasvua TUTO Hockeyta kohtaan kuin vuonna 1985 TPS:n kohdalla, kun paikallisradiot aloittivat toimintansa ja JP selosti valmennuksessa olevani seuran ottelut” TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen kommentoi historiallista yhteistyösopimusta.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää