Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kupittaan monitoimihalli on nyt OS/G Areena

Veikkausvinkit

 

Kupittaan monitoimihalli on nyt OS/G Areena


TUTO Hockey ja markkinointiviestintäyritys OS/G ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla pyritään luomaan uudenlainen TUTO. Kupittaan monitoimihalli on tänään 9.9.2011 saanut uuden nimen OS/G Areena. TUTOn kotihalli valmistui vuonna 2006 ja sen yleisökapasiteetti on 3 000 henkeä. Areenan istumapaikkojen määrä on kaksinkertaistettavissa, jos TUTOn neljän vuoden tavoite toteutuu. Silloin Kupittaalla pelattaisiin SM-liigaa.

Uusi ilme - uusi asenne

TUTO Hockey ja OS/G kehittävät yhdessä uudenlaista TUTO-brändiä. Joukkuetta viedään eteenpäin uusin taustavoimin, ja nyt uudistukset näkyvät myös ulkoisesti. OS/G on täsmentänyt TUTOn graafista ilmettä ja samalla myös TUTOn logo on uudistettu. Suomen suurimpiin kuuluva markkinointiviestintäalan yritys OS/G auttaa joukkuetta tulevaisuudessa viestien eteenpäin viemisessä.

- OS/G on aina ollut urheiluhenkinen yritys, joten yhteistyön aloittaminen oli helppoa. Kunnioitamme TUTOn perinteitä, mutta haemme uutta draivia ja siihen tarvitsemme myös ulkopuolisia aivoja. Olemme piristämässä perinteistä brändiä ja tavoitteenamme on tehdä läpimurto SM-liigaan, sanoo TUTOn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

OS/G eli OjalaSaariGroup on markkinointiviestintäalan perheyritys, jolla on toimistot Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa. Lähes 50 markkinointiviestinnän asiantuntijaa työllistävä yritys on perinteisesti ollut mukana tukemassa turkulaisten urheilujoukkueiden toimintaa.

OS/G:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala sanoo toisen liigajoukkueen virkistäneen Turun jalkapalloa. Nyt sama noste halutaan saada aikaan jääkiekkoon. OS/G Areena on kuitenkin monitoimihalli, jossa voidaan järjestää monenlaisia tilaisuuksia konserteista yritystapahtumiin. OS/G haluaa kehittää paitsioon jääneen hallin käyttöä.

- Ensi vuosi on OS/G:n kahdeskymmenes toimintavuosi. Pääsemme kesällä juhlistamaan pyöreitä vuosia asiakkaidemme kanssa omalla areenalla, Ojala sanoo.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää
TPS vahvistuu Petrus Palmulla

TPS vahvistuu Petrus Palmulla

Turun Palloseura saa riveihinsä kovan luokan paluumuuttajan. Viime kaudella TPS:n paidassa Liigan Vuoden tulokkaaksi valittu Petrus Palmu, 21, liittyy mustavalkoisten riveihin loppukauden mittaisella lainasopimusella.

Lue lisää
TPS solmi kolme jatkosopimusta

TPS solmi kolme jatkosopimusta

TPS on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Elias Karvosen ja Hannu Kurun sekä maalivahti Rasmus Tirrosen kanssa.

Lue lisää
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää