Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeylle voitokas kotiavaus

Veikkausvinkit

 

TUTO Hockeylle voitokas kotiavaus


TUTO Hockey avasi mestiskauden kotiottelut OS/G areenalla perjantaina voitokkaasti. Illan vastustajana ollut JYP-Akatemia kaatui luvuin 5-1. Näin ollen TUTO jatkoi voittojen tiellä keskiviikkona alkaneessa Mestiksessä. Samalla se nousi sarjakärkeen yhdessä KooKoon ja Jukureiden kanssa.

Tehokas hyökkäys ja tarkka puolustus avaimena voittoon

TUTO Hockey aloitti ottelun JYP-Akatemiaa vastaan tehokkaasti siirtyen jo avauserän alkuminuuteilla johtoon. Tasaisessa avauserässä JYPin nuorista talenteista koottu Akatemia tasoitti pelin ylivoimalla juuri avauserän puolivälin ylityttyä. Erän lopussa tehokkaasti hyökännyt TUTO hyödynsi harvat maalipaikkansa kliinisen tarkasti Miro Rahkolan ja Markku Vuorisalon johdolla. Näin ollen 1. erätauolle mentiin TUTOn 3-1 johdossa.

Loppupelin tarkasti puolustanut TUTO selvitti jyväskyläläisnuorukaisten hyökkäysyritykset ilman takaiskuja. Puolustuksen viimeisimpänä lukkona toimi jälleen mainiosti pelannut Tommi Virtanen. Kolmannessa erässä TUTO sai hyökkäyspään onnistumisia maalien merkeissä vielä kahdesti, kun sekä Lauri Aaltonen että Antti Reivonen onnistuivat maalinteossa.

Valmentajien kommentit:

Petri Niukkanen, TUTO Hockey: Nyt on helpottunut olo. Tiedettiin, että tämä on yksi kauden tärkeimmistä viikoista meille ja saimme siitä viisi pistettä. Ei tämä täydellinen viikko ollut, mutta erittäin hyvä kuitenkin. Tänään mieltä lämmittää erityisesti se, että ykköskenttämme ohella onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Puolustus toimi erittäin hyvin tänään ja Tommi Virtanen oli jälleen loistava maalilla. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ensi viikkoa kohti.

Jukka Ahvenjärvi, JYP-Akatemia: Koskaan ei voi tietenkään olla tyytyväinen, jos häviää ottelun. Meidän kirjanpidon mukaan avauserässä maalipaikat menivät kuitenkin 4-3 meille, silti taululla oli lukemat 3-1 TUTOn eduksi, joten ei tässä voi oikein kuin onnitella vastustajaa äärettömän tehokkaasta viimeistelystä.

TUTO Hockeyn seuraava ottelu on vuorossa keskiviikkona (21.9.). Silloin vastustajaksi saapuu OS/G Areenalle Heinolan Peliitat.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää