Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter taisteli voiton MYPA:n vieraana

 

Inter taisteli voiton MYPA:n vieraana


FC Inter otti enemmän kuin tärkeän voiton keskiviikkona MYPA:aa vastaan pelatussa Veikkausliigaottelussa. Kaatosateessa pelattu tapahtumarikas ottelu ratkesi vasta 89. minuutilla, kun Interin Joni Kauko teki ottelun voittomaalin Timo Furuholmin loistosyötöstä.

Interin alku otteluun oli synkkääkin synkempi, kun Babacar Diallo kaatoi MYPA-hyökkääjän rankkarin arvoisesti vain 23 sekunnin pelin jälkeen. Pilkkua laukonut Ville Oksanen ei epäonnistunut ja kotijoukkueelle 1-0- johto heti kättelyssä.

Maalin jälkeen Interillä meni tovi ennen kuin joukkue sai pelinsä rullaamaan. Ansaittu tasoitus syntyi pelin 24. minuutilla, kun hetkeä aikaisemmin omasta paikastaan tyrinyt Timo Furuholm syötti Frank Jonkelle. Kanadalainen ei tilanteessa erehtynyt ja peli oli jälleen tasan.

Vaisuhkon avausjakson jälkeen Interin päävalmentaja Job Dragtsma teki puoliajalla peräti kolme pelaajavaihtoa. Kentälle tulivat Ari Nyman, Henri Lehtonen ja Joni Aho. Kolmikko oli heti alusta asti hyvin mukana pelissä ja pelin hallinta kääntyi Interille.

Toisen jakson alussa Furuholmilla oli 1000- taalan paikka viedä Inter johtoon, mutta laukaus läheltä kopsahti ylärimaan. Pelin 61. minuutilla Inter lopulta onnistui siirtymään ottelussa johtoon.

Itse maali oli onnekas. Vapaapotkun jälkeen maalinedustalle jäänen pallon laukoi MYPA-verkkoon Babacar Diallon selän kautta Frank Jonke. Maali oli Inter-topparin ensimmäinen Veikkausliigassa.

Interin johtomaalin jälkeen myös MYPA pääsi vastahyökkäyksistä uhkailemaan Inter maalia. Yhden varman paikan pelasti loistavasti Mikko Innasen laukauksen plokannut Tero Mäntylä.

Kotijoukkue MYPA onnistui tulemaan ottelussa tasoihin vajaa vartti ennen pelin loppua Riley O´Neillin maalilla. Tilanteessa Magnus Bahnen ja Babacar Diallon ajatukset eivät menneet ihan yksiin, jonka seurauksena O´Neill sai siirrettyä pallon helpon näköisesti Interin maaliin.

Inter ei kuitenkaan MYPA:n osumasta häkeltynyt, vaan lähti hakemaan päättäväisesti voittomaalia raskaalla kentällä. Maalin syntyi lopulta, kun Timo Furuholm pelasi pallon tyhjän maalin teen Joni Kaukolle, jolla oli helppo työ viedä Inter johtoon minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Interin johtomaalin jälkeen myös MYPA sai luotua yhden tekopaikan 92. minuutilla. Inter-puolustus selvitti kuitenkin tilanteen ja kolme pistettä lähti bussilla kohti Turkua.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Joni Aho

12.4.1986 Kaarina
Tiedot

Magnus Bahne

15.3.1979 Kaarina
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Timo Furuholm

11.10.1987 Pori
Tiedot

Joni Kauko

12.7.1990
Tiedot

Henri Lehtonen

28.7.1980 Turku
Tiedot

Ari Nyman

7.2.1984 Turku
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää