Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeyn hurja pyöritys toi ainoastaan yhden pisteen

 

TUTO Hockeyn hurja pyöritys toi ainoastaan yhden pisteen


Viime lauantaina huikeaan lentoon äitynyt TUTO Hockey jatkoi Mestis- urakkaansa keskiviikkona kohdaten Kupittaan OS/G- areenalla Lempäälän Kisan. Kautta koko alkukauden hyvinmenestynyt pirkanmaalaispumppu oli aika ajoin kärsimässä turkulaiskäsittelyssä mutta silti illan ottelun loppulukemat olivat 3-4(VL).

Illan maalailun aloitti vierasjoukkue, vaikka ensimmäisessä erässä kotijoukkue olikin selvästi hallitsevampi osapuoli. Aavistuksen erän puolivälin jälkeen TUTO Hockeylle tarjoutui namuisa tilaisuus tasoittaa kun TUTOn Derek Famulare pääsi läpiajoon mutta LeKin maalilla torjunut Tappara- vahti Juho Metsola teki Famularen aikeet olemattomiksi kuten monet muutkin turkulaisyritykset. Ensimmäisen erän lopulla alkanut TUTO- painostus jatkui uuden alettua ja tasalukuihin kotijoukkueen toi ikitaistelija Antti Reivonen. Vain pieni tovi vierähti TUTO Hockeyn avausmaalista kun Markku Vuorisalon ja Ville- Vesa Vainiolan yhteistyö pelasi kuin unelma ja tilanne oli 2-1. Vainiolan tekemän maalin jälkeen OS/G- areenan kenttävalaistus petti ja hetken jännitettiin sitä saadaanko ottelua jatkettua- ja saatiinhan sitä. Vainiolan tekemä häkki siiviiti kotijoukkueen yhä huikeampaan lentoon ja kun LeKi- peluri passitettiin pikkukakkoselle ehti ylivoimaa kulua PERÄTI kaksi sekuntia kun Antti Virtanen vei TUTO Hockeyn jo kahden maalin johtoon.

Kihelmöivää jännitystä

Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen johtaessa maalilla. Tilanteiden valossa TUTOn johto olisi voinut olla paljon enemmänkin mutta Juha Metsolan mallikas torjuntatyöskentely ja kotijoukkueen huono tuuri pitivät tilanteen äärimmäisen tiukkana ja yleisöllä oli katsottavanaan takuuvarmasti yksi kauden kutkuttavimmista otteluista. Kun viitisen minuuttia ennen kolmannen erän loppua edettiin taas tasatilanteeseen, päädyttiin Kupittaalla jälleen kerran jatkoajalle. Maalittoman jatkoajan jälkeen edettiin sitten voittolaukauskilpailuun ja kuten jo hiukan tavaksi on tullut, vetivät vieraat taas pidemmän korren

Keskiviikkoillan trilleri kertoi myös sen, että TUTO Hockeyn lauantainen lennokas esitys Vaasan Sportia vastaan ei ollut yksittäinen huippuhetki vaan todistetuksi tuli että turkulaisluikkareissa riittää nyt potkua ja lähipäivinä pelattavat koitokset kartuttanevat turkulaisten pistetiliä vaikka illan ottelussa kotijoukkueen olikin tyytyminen yhteen pisteeseen. TUTO Hockeyn seuraava kotipeli pelataan Kupittaan OS/G- areenalla lauantaina 22.10.2011 alkaen kello 18.30. Turkulaisten vastustajaksi asettuu tuolloin Kajaanin Hokki.

Valmentajien kommentit:
Petri Niukkanen(TUTO Hockey):
”Kitkerä maku jäi ilman muuta matsista. LeKin avausmaalin jälkeen saatiin koottua rivit hienosti ja aika ajoin pelattiin ottelua TUTO Hockey- Juha Metsola. Rehellisesti sanottuna peli olisi pitänyt pystyä voittamaan. Oltaisiin tarvittu kovuutta ja oveluutta lisää.”

Marko Keskinen(LeKi): ”Jääkiekko on siitä merkillinen mutta samalla palkitseva peli, että hyvän maalivahtipelin ansiosta joukkue voi roikkua hienosti mukana ja jopa voittamaan. Toinen erä oli meiltä todella sekavaa mutta Juha Metsola piti meitä pystyssä.”

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää