Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kari Makkosen debyytti TUTO Hockeyn peräsimessä ei vielä tuonut lisäpisteitä

 

Kari Makkosen debyytti TUTO Hockeyn peräsimessä ei vielä tuonut lisäpisteitä


TUTO Hockeyn ympärillä sattuu ja tapahtuu. Perjantaina 21.10.2011 tuli köniin suurimumeroisersti Vantaalla, lauantaina kaatui Hokki kotona OS/G- areenalla, sunnuntaina valmentaja Petri Niukkanen vapautettiin tehtävästään, maanantaina uudeksi päävalmentajaksi nimettiin Kari Makkonen ja tiistaina 25.10.2011 kohdattiin kotijäällä JYPAkatemia. Vieraat eivät antaneet juurikaan jossittelulle sijaa. Liukkaamman liikkeen ja vahvemman karvauksen ansiosta täydet kolme pistettä lähti öiselle matkalle kohti Keski-Suomea.

Aikamoisesta mediasirkuksesta huolimatta kotijoukkue pystyi ottelun alusta lähtien keskittymään oleelliseen eli pelaamiseen. Kuten niin usein aiemminkin, nähtiin TUTO Hockeyn ja JYPAkatemian(entinen D Team) ottelussa runsaasti vauhtia ja karvauksia. Maalailun aloitti JYPAkatemia. Tasoitus nähtiin, kun toista erää oltiin pelattu vain 17 sekuntia.Vanha kettu Antti Virtanen taiteili pikku mustan ohi Akatemia -veskarin Samu Perhosen. Keskisuomalaiset onnistuivat hivuttautumaan ylivoiman turvin johtoon mutta kotijoukkue kuittasi niin ikään ylivoiman turvin jälleen tilanteen tasoihin. Maali merkattiin Derek Famularen nimiin. TUTOn tasoitusmaali antoi myös luottamusta siihen että kotijoukkueen ylivoimapelikin alkaa löytää pikku hiljaa uomiaan. Vuoroin vieraissa- periaate kuitenkin jatkui sillä toiselle erätauolle siirryttiin vieraiden yhden maalin johdossa. Petteri Halisen tekemän maalin tarjoiluista huolehtivat Akatemian JYP- lainat Jonne Virtanen ja Tuomas Pihlman.

JYP- lainat iskevät

Kolmannen erän alku toisin kuin olisi voinut olettaa mentiin hyvin vahvassa JYP- Akatemiakomennossa. Vieraiden vahvempi luistelu ja karvaus tekivät turkulaisten hyökkäysyrityksistä torsoja. Tasoitukseen tarjottiin avaimia muun muassa ylivoimien merkeissä mutta vieraiden alivoimapelaaminen ja Tuomas Pihlmanin alivoimamaali sinetöivät vierasvoiton. Kari Makkosen debyytti turkulaisjoukkueen luotsina ei vielä tuonut kaivattuja lisäpisteitä mutta uudet ja houkuttelevat haasteet odottavat. Jobin postia kotijoukkueen kannalta oli myös maalipörssiä johtavan Aki Keinäsen luokkaantuminen.

Valmentajien kommentit
Kari Makkonen(TUTO Hockey):
” Luisteluvoimaa joukkueella ei vieläkään ollut riittävästi. Toisessa erässä meillä oli etsikkoaikamme ja kun erään mahtui vielä neljä face-to-face- tilannetta maalivahdin kanssa eikä näitä pystytty hyödyntämään, alkoivat voiton avaimet liukua vieraille. Viisikoiden välimatkat ovat edelleen liian pitkiä ja maalieduspelaamiseen varsinkin ylivoimissa on saatava lisää rouhetta.”

Jukka Ahvenjärvi(JYP- Akatemia): ”Ensimmäisessä erässä saatiin luotua painetta energisesti. Toisen erän alussa tapahtui pieni nukahdus mutta kolmas erä oli varmaankin kauden parasta pelaamista. Erityisen iloinen olen joukkueen loistavasta työmoraalista.”

TUTO Hockeyn kotiottelut jatkuvat keskiviikkona 2.11.2011 jolloin OS/G- areenalla kotijoukkueen vastaustajaksi saapuu Vaasan Sport. Ottelupäivä käynnistyy messutunnelmissa, kun ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävät Pre Game -yritysmessut avaa kiertueensa OS/G Areenalla klo 15.00.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää