Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapahtumarikas Turun Derby päättyi 1-1- tasapeliin

 

Tapahtumarikas Turun Derby päättyi 1-1- tasapeliin


Voitto kauden kolmannesta Turun Derbystä olisi taannut Interille varmuudella mitalit tämän kauden päätteeksi. Ottelun tasapelin myötä Inter onnistui kuitenkin maalieron turvin pitämään kakkospaikkansa ennen oman ottelun voittanutta JJK:ta. Sarjataulukon nelonen, Honka vaanii kahden pisteen päässä.

Ottelun alku oli Interiltä tyrmäävä, sillä jo minuutin pelin jälkeen joukkue oli ottelussa 0-1- johdossa. Maali syntyi, kun Mika Ojalan vapaapotku ajautui Joni Kaukolle, jonka tarkka laukaus löysi tiensä maalin takakulmaan.

Ottelun kotijoukkue TPS tuli pelissä tasoihin 14. minuutin kohdalla. Maali syntyi, kun Inter-puolustus ei saanut putsattua Palloseuran kulmaa. Pallo ajautui lopulta n. 15 metriin Toni Kolehmaiselle, jonka laukaus löysi tiensä maalin oikeaan alakulmaan.

Maalien lisäksi avausjakson parhaat paikat osuivat TPS:n Dennis Okarulle ja Roope Riskille. Interin maalivahti Magnus Bahne oli ottelussa kuitenkin oivalla pelipäällä ja torjui kummatkin yritykset hienosti.

Myös Henri Lehtonen oli avausjaksolla lähellä maalintekoa, kun hänen laukauksensa kumahti maalin pystypuuhun. Kaikkien hämmästykseksi tilanne tuomittiin paitsioksi, vaikka sitä se tuskin oli.

Bahne sai näyttää torjuntataitojaan myös toisen jakson alussa, kun Mika Ääritalo pääsi nopean vastahyökkäyksen seurauksena laidalta läpi. Tilanteen herraksi nousi kuitenkin siis Bahne komealla torjunnalla.

Kaiken kaikkiaan vauhdikkaassa ottelussa mentiin tasaisissa merkeissä. Ottelun loppua kohden mentäessä Inter sai kuitenkin pelin hallinnan itselleen ja sai luotua TPS-vahti Henrik Moisanderin maalille painetta. Maalia pääsivät yrittämään Mika Ojala, Severi Paajanen ja Timo Furuholm, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Kerran Inter sai kyllä pallon maaliin asti, mutta Joni Kaukon viimeistely hylättiin kuitenkin paitsiona. Tilanne oli televisiokuvan perusteella oikea, joten avustavaerotuomari Jan-Peter Aravirta saa tilanteesta synninpäästön.

Ottelun loppupuolella myös TPS:n Leroy Maluka pääsi lataamaan melkoisen kanuunan, jonka Inter-vahti Bahne torjui kuitenkin ilmiömäisesti ylärimaan ja lopulta myös kärppämäisen ylösnousun ansiosta myös itselleen. Näin pelissä siis päädyttiin tasapeliin, mikä varmisti TPS jäämisen mitalisijojen ulkopuolelle.

Kaiken kaikkiaan keskiviikon Derby oli oikeastaan kaikkea, mitä paikallisottelulta voi vaatia: Pari maalia, hukattuja tilanteita, hienoja torjuntoja, taklauksia ja käsittämättömiä tuomioita läpi kauden varjojen mailla vaeltaneilta erotuomareilta. Tähän lisättynä yksi kunnon torikokous, joten peli ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää