Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey haastaa mestarit ennätysyleisön edessä

 

TUTO Hockey haastaa mestarit ennätysyleisön edessä


Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Pre Game –yritysmessutapahtuma on saanut loistavan vastaanoton. Messut ja TUTO Hockey – Sport pelin sisältäviä yhdistelmälippuja on myyty jo noin 1500.  ”Tämä on todella positiivinen juttu ja kertoo siitä, että tapahtumallemme on kysyntää. Toivottavasti saamme huomenna kerrottua täydelle hallille, miten nopeaa ja vaivatonta yrityksen perustaminen on. Toivomme, että myös yrittäjät löytävät messuille sillä tarjolla on rahan arvoisia neuvoja myös heille”, kommentoi messujärjestäjä Matti Aarnio.

TUTO Hockey esitteli tilaisuudessa myös uuden maalivahdin. TuTossa viimeksi kaudella 2008-09 pelannut Juho Santanen pelaa loppukauden TUTO Hockeyssä. ”Olen todella innoissani päästessäni mukaan joukkueeseen. Tuolla on paljon entuudestaan tuttuja kavereita sekä pelaajissa että toimihenkilöissä, joten kyllä tänne on helppo tulla” kommentoi tuore TUTOn maalin tilkitsijät.

”Sanoin Makkoselle, että hänen tehtävänsä on laittaa peruspelimme kuntoon. Me tuemme häntä tarvittavilla pelaajahankinnoilla. Santanen on ensimmäinen osoitus tästä. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet vahvistamaan tiimiämme”, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

”Meidän on oltava valmis huomisessa pelissä heti alusta ja pyrittävä pelaamaan tasapainoinen kokonainen ottelu. Sport on varmasti lukenut läksyt viime kerrasta ja tulee alusta asti terävästi, joten siihen meidän on pystyttävä vastaamaan. Joukkueena Sport tuskin tarvitsee kauheasti esittelyjä, jokainen tietää, että kyseessä on yksi sarjan parhaista jengeistä” kommentoi TUTOn pelaajista Antti Virtanen huomista Mestisklassikkoa.

”Lähdemme hakemaan ehjää ja tasapainoista suoritusta. pelissä on ollut jo paikoin niitä elementtejä, joita haluan nähdä. Esimerkiksi lauantaina pelasimme ensimmäisen erän niin kuin toivon joukkueen pelaavan jatkossa koko ottelun. Kokoonpanoomme tulee merkittäviä muutoksia, kun Reivonen, Keinänen ja Rahkola palaavat kokoonpanoon. Maalivahdintehtävät hoitavat huomenna Törnström ja Vuorio. Santasella mennee muutama hetki ennen kun hän pääsee pelikuntoon. Otteluissa käytämme jatkossa neljää täyttä kenttää ja kuutta puolustajaa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää