Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uronen ja Okaru jatkavat TPS-paidassa

 

Uronen ja Okaru jatkavat TPS-paidassa


Jalkapallon Veikkausliigassa viidenneksi sijoittunut TPS on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta. Loppukauden onnistujat, puolustaja Jere Uronen ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Dennis Okaru, jatkavat TPS-paidassa myös ensi kaudella. Uronen on solminut raitapaitojen kanssa kolmen vuoden sopimuksen ja Okarun kausi jatkuu vähintään ensi kauden. TPS:llä ja Okarulla on keskinäinen optio myös mahdollisesta jatkosta.

Vasta 17-vuotias Jere Uronen löi itsensä läpi Veikkausliigakaudella 2011 kertaheitolla. Hän pelasi kaudella yhteensä 18 Veikkausliigaottelua ja sai myös maalitilinsä auki. Uronen nousi kauden aikana myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueen avauskokoonpanoon. Uronen valittiin jo tänä kautena myös Suomen urheilutoimittajien liiton valitsemaan Veikkausliigakauden 2011 tähdistöjoukkueeseen, eli niin sanottuun Kopla-joukkueeseen.

Nigerialainen Dennis Okaru puolestaan saapui näyttämään osaamistaan Palloseuralle ennen kauden alkua ja hän teki heti myös vaikutuksen. Parhaiten hyökkäyksen laidassa viihtyvä Okaru sai kauden loppua kohden koko ajan enemmän peliaikaa ja vakuutti myös TPS:n valmennusjohdon osaamisellaan. Joulukuussa 21 vuotta täyttävä Okaru pelasi menneellä kaudella TPS:n riveissä 21 liigaottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia.

- Molemmat ovat tulevaisuuden pelaajia ja halusimme tietenkin varmistaa, että heidät nähdään myös jatkossa TPS:n paidassa. Jere otti nopeasti oman paikkansa joukkueessa ja oli koko Veikkausliigan tämän kauden sensaatio. Jeressä tiivistyykin upeasti TPS:n Menestyvä Kasvattaja – strategia. Hän oli kauden aikana kerta toisensa jälkeen kovemmissa paikoissa ja selvitti haasteet aina loistavalla tavalla. En ihmettelisi, vaikka Jeren ura jatkuisi jo ennen tämän sopimuksen päättymistä ulkomailla, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kiittelee.

- Dennis puolestaan oli loppukaudesta meidän jokerikorttimme ja hänen vauhtinsa parani mitä pidemmälle syksy eteni. Uskomme Denniksen roolin olevan ensi kaudella merkittävä.

Tällä hetkellä 17 pelaajasopimusta kasassa

TPS:n katse on jo vahvasti ensi kauteen valmistautumisessa. Kauden 2012 joukkueen perustukset ovat jo hyvin kasassa, sillä koossa on tällä hetkellä 17 pelaajasopimusta.

- Kauden 2011 tavoin TPS:n ensi kaudenkin joukkue tulee olemaan lahjakkaista nuorista pelaajista ja omista kasvateista koostuva. Koossa on tällä hetkellä 17 pelaajasopimusta ja näistä pelaajista 11 on omia kasvatteja. Useana vuonna peräkkäin erinäisistä syistä joukkueen runko on muuttunut liian paljon, mutta nyt näyttäisi siltä, että kauteen päästään valmistautumaan pitkästä aikaa normaaleista lähtökohdista, Casagrande muistuttaa.

Sopimustilanne 3.11.2011:

Maalivahdit:
Jukka Lehtovaara ja Henrik Moisander.

Kenttäpelaajat:
Jarkko Hurme, Jeremias Kaari, Toni Kolehmainen, Juho Lehtonen, Juho Lähde, Kalle Mäkinen, Santeri Mäkinen, Dennis Okaru, Jaakko Nyberg, Santeri Peltola, Ville Rannikko, Petteri Pennanen, Sami Rähmönen, Jere Uronen ja Mika Ääritalo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Dennis Okaru

5.12.1990 Nigeria
Tiedot

Jere Uronen

13.7.1994
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää