Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey hakee kuutta pistettä ja ennätysyleisöä avoimin ovin Revanssiviikonlopusta

Veikkausvinkit

 

TUTO Hockey hakee kuutta pistettä ja ennätysyleisöä avoimin ovin Revanssiviikonlopusta


TUTO Hockeyn Pre game press cafessa kerrottiin torstaina poikkeuksellisesta Revanssiviikonlopusta ja sen tavoitteista. TUTO Hockey kertoi myös uudesta yhteiskuntavastuuta sisältävästä yhteistyökuviosta.

TUTO Hockeyn omistajat tarjoavat huomenna ilmaisen sisäänpääsyn otteluun!

”Perjantain ottelu on varmasti suomalaisessa kiekkohistoriassa poikkeuksellinen, sillä TUTO Hockeyn omistajat, joihin itsekin kuulun pienosakkaana, haluavat tarjota otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uudistuneeseen yhteisöömme, upeaan OS/G areenamme ja sen uudistuneisiin palveluihimme. Toivomme näkevämme areenalla ennätysyleisön huomenna kannattamassa TUTO Hockeyn voittoon!” kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

Kuusi pistettä intohimoisella pelillä!

Päävalmentaja Makkonen suhtautui uuteen haasteeseen optimistisesti. Peli on selvästi parantunut ja joukkue janoaa voittoja. Viikonloppuna meillä on mahdollisuus jättipottiin, mutta etenemme peli kerrallaan. Kiitän yleisöämme hienosta kannustuksesta Sport-ottelussa ja toivon huuman vain yltyvän nyt kun otteluun on vapaa pääsy. Nyt jos koskaan nuoret pelaajamme tarvitsevat yleisön kannustusta. Kaadetaan yhdessä LeKi!

Loistavan ottelun TUTO Hockeyn maalissa pelannut Kim Törnström kehui joukkueen ensimmäistä erää Sport -ottelussa ja toivoi tasaisuutta otteisiin jatkossa. Törnström oli luottavainen jatkon suhteen ja odottaa innolla viikonloppua. ”Siitä viikonlopusta pisteet niin olemme oikealla tiellä”.

TUTO Hockey ja SPR yhteistyöhön yhteiskuntavastuun nimissä 

”Meidän tehtävämme on opastaa nämä nuoret suomalaisen kulttuurin pariin. Itse kiekkomiehenä halusin näyttää muutakin kuin perjantai-illan toriperformanssia. Itse TUTOn kannattajana kannattajan valinta oli helppo, kun TUTO Hockey vielä näytti vihreää valoa projektille. Huomenna ottelu on monelle nuorelle ensimmäinen kerta jääkiekon parissa. Toivon, että nuoret näkevät huomenna hyvän jääkiekko-ottelun, jossa kuvastuu vauhti, viihde, urheilullisuus ja reilupeli” kommentoi SPR:n ohjaaja Petteri.

”Uusi TUTO Hockey tuntee  yhteiskuntavastuunsa, joten on upeaa päästä tekemään tällaista yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Samalla saamme loistavan mahdollisuuden esitellä tätä hienoa lajia, upeaa OS/G areenamme ja dynaamista yhteisöämme uusille kumppaneillemme”, kommentoi Aurinkokuningas.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää