Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Revanssiviikonlopun avoimet ovet keräsivät OS/G Areenalle ennätysyleisön

 

Revanssiviikonlopun avoimet ovet keräsivät OS/G Areenalle ennätysyleisön


Vaikka Mestiksen runkosarja ei ole likikään puolivälissä, ovat TUTO Hockey ja LeKi kohdanneet toisensa jo kolmasti ja kun kukko seuraavan kerran on laulanut, pelataan jo neljäs vääntö. Tämä selittyy paitsi Mestiksen välisarjasysteemillä niin myös revanssiviikonlopulla. Revanssiviikonlopun Turussa pelattu ottelu houkutteli upeasti väkeä OS/G- areenan lehtereille. Iso käsi tästä kuuluu TUTO Hockeyn omistajille jotka nenäpäivän kunniaksi tarjosivat kaikille halukkaille ilmaisen sisäänpääsyn. Kauden uusi yleisöennätys kirjataan nyt luvuin 2231. Ennätysyleisö innostui kannustamaan ottelun edetessä omiaan kuin ”vanhoina hyvinä aikoina”. Kotijoukkueen kannalta ottelu sai harmillisen lopun (1-2) vaikka lähes koko iltapuhde paahdettiin TUTO Hockeyn komennossa.

Ottelun alussa pistenälkäiselle kotijoukkueelle suorastaan tarjoiltiin mahdollisuutta mennä vaikka kolmen maalin johtoon pelkästään ylivoimien turvin. Lempääläläisäijää passitettiin siihen maalin jäähyboxiin etteivät saranat ainakaan ehtineet ruostua. Kun ottelua oli pelattu vain kolme minuuttia, ohjattiin jo kolmas LeKi- soturi pikkukakkoselle mutta tässä vaiheessa kotijoukkue oli vielä niin vieraskorea, ettei rohjennut heilutella verkkoja LeKi- veskari Mikko Pätsin takana. Kuten monasti ennenkin, vieraskoreus kuitenkin ottelun kestäessä kostautui. Toisaalta, irvokasta kyllä vieraat puolestaan osasivat hyödyntää ensimmäisen ylivoimansa ensimmäisen erän puolivälissä. LeKin johtomaali ei juurikaan Kari Makkosen suojatteja kuitenkaan haitannut, sillä prässi kohti lempääläläispömpeliä jyskytti kuin pikajuna Siperian aroilla. Varmasti kauden kiihkeimmän kannatuksen saattelemana kotijoukkue tasoitti Mestiksen maalikuninkaan Aki Keinäsen toimiessa viimeistelijänä. OS/G- areena eli ja paloi vaatien kotijoukkueelta uusia onnistumisia.

Kolmas erä eteni samojen partituurien mukaan kuin kaksi ensimmäistä. TUTO Hockey väänsi kuviota, piti kiekkoa ja aiheutti Mikko Pätsille alinomaa tuskanhikisiä momentumeja. Kotijoukkueen maali niin sanotusti roikkui ilmassa, mutta roikkumisen asteelle se jäi. Ja samoin kuin kolmisen viikkoa sitten, LeKin Juho Joki- Erkkilä napautti sen tarvittavan näpyn. Kari Makkosen kauden TUTO Hockey on edelleen ilman voittoa, mutta onhan nyt revanssiviikonloppu, joten huomennahan se revanssi Lempäälässä otetaan.

Valmentajat puhuvat
Kari Makkonen(TUTO Hockey):
”Ei saatu edelleenkään tappioputkea poikki. Kaksi erää pelattiin hyvin ja hallittiin mielin määrin. Ylivoimapelaaminen vaatii kuitenkin paljon lisätreeniä. Kolmannessa erässä peliuskallus hiipui, tilanteessa jossa olisi pitänyt uskaltaa pelata.”

Miikka Kuusela(LeKi): ”Saatiin todella tärkeät taistelupisteet ja samalla tappioputki poikki. Alussa oltiin kyllä kansankielisesti sanottuna kusessa. Kolmas erä oli riittävän nousujohteinen.”

TUTO Hockeyn kotiotteluissa on parin viikon tauko, mutta kun seuraavan kerran OS/G- areenalla pelataan, on taas vastus kutkuttavin mahdollinen. Lauantaina 19.11.2011 kello 17.00 TUTO Hockey- Sport.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää