Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kimmo Kutinlahden kausi paketissa

 

Kimmo Kutinlahden kausi paketissa


Raision Loimun keskitorjuja Kimmo Kutinlahden hyvin alkanut kausi jää pahasti kesken. Kutinlahti valittiin kesällä maajoukkueen haastajaleirin kautta päävalmentaja Daniel Castellanin toimesta Suomen EM-kisojen 22 pelaajan listalle, mutta vähän ennen kauden alkua taivaalle ilmestyi mustia pilviä.

Kutinlahden oikea polvi kipeytyi ja sitä tutkittiin magneettikuvan avulla. Vaiva oli pieni ja siitä piti toipua levolla nopeasti täyteen harjoitus- ja pelikuntoon, mutta sitten loukkaantui vasen polvi. Kutinlahti oli magneettikuvassa tiistaina ja Loimun lääkäri tutki kuvat keskiviikkona. Polvesta löytyi 1,6 x 1,0 cm kokoinen irronnut ruston pala. Vaiva vaatii tähystysleikkauksen, jonka jälkeen toipumisennuste on noin puoli vuotta. Tämä tarkoittaa että Kutinlahden pelit ovat tämän kauden osalta pelattu.

Loimu kartoittaa parhailaan mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja Kutinlahden paikan täyttämiseen. Loimun ottelut jatkuvat sunnuntaina, kun oranssi-mustat matkustavat Loimaalle sarjakärki Hurrikaanin vieraaksi.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää