Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi tukun tärkeitä jatkosopimuksia

 

TPS solmi tukun tärkeitä jatkosopimuksia


TPS on solminut jatkosopimuksen Pyry Luukkosen, Lasse Pajun, Jens Riskan sekä Salibandyliigan maalintekijätilastoa johtavan Miko Kailialan kanssa. Neljän uuden sopimuksen myötä TPS:llä on kasassa jo 15 pelaajasopimusta kaudelle 2012-2013.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka on erittäin tyytyväinen joukkueen sopimustilanteeseen.

- Omalla työlistalla luki jo pitkään näiden kavereiden jatkosopimukset tässä maaottelutauon aikana. Hirvittävän kovaa vääntöä en joutunut käymään, sillä kaikille neljälle syntyivät paperit viikon sisään keskustelujen aloittamisesta. Joukkueessa on vahva usko siihen, että TPS tulee nousemaan liigan kärkikahinoihin tällä rungolla – näiden meidän kärkipelaajien sitoutuminen TPS:ään alleviivaa tätä vielä konkreettisesti.

Maalivahti Pyry Luukkonen piti jatkoa TPS:n riveissä luonnollisena.
- Pääsin jo viime kaudella hyvin joukkueeseen sisään. Meillä on tässä hyvä ja lahjakas ryhmä, jonka mukana haluan ottaa sekä itse, että joukkueena askelia eteenpäin. Tietenkin minulla painoi vaakakupissa myös se, että maalivahtivalmennus on ottanut ison harppauksen eteenpäin Hannu Fäldenin ja Eero Juvosen johdolla.

Kytöhongan mukaan joukkueen rakennus on jatkuva prosessi eikä hän sulje pois joukkueen vahvistamista ensi kaudelle tämän kauden ryhmän ulkopuolelta.

- Vaikka keskitymme aina satasella kuhunkin edessä olevaan treeniin ja otteluun, luonnollisesti pohdimme johtoryhmän kanssa koko ajan myös sitä kliseistä isoa kuvaa. Haluamme löytää oikeat, TPS:n arvoihin ja pelaamiseen sitoutuneet kaverit joilla löytyy sekä luonnetta, pelaajan sydäntä että taitoa. Sellaisten kavereiden varaan menestyvää jengiä on hyvä rakentaa.

- Meidän pelaajan ei tarvitse olla ”valmis” tai vailla heikkouksia – oli kyse sitten pelillisistä, fyysisistä tai elämänhallintaan liittyvistä asioista. Tärkeintä on, että meidän pelaaja tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa eikä hän etsi ympäristöstään tekosyitä. Terve itsetunto on ehdottomasti tässä avuksi.

- Luonnollisesti olemme kiinnostuneita jatkoa ajatellen erityisesti vahvan TPS-taustan omaavista kavereista, jotka eivät tällä kaudella TPS:ää edusta. Me toimimme siinä määrin tarkoilla resursseilla, että haluan kyllä tietää tarkasti mitä joukkueen ulkopuolinen pelaaja meille mahdollisesti tuo mukanaan.

Liigan pyörähtäessä taas täydellä tohinalla käyntiin, TPS keskittyy niin toimistolla kuin harjoituskentälläkin enemmän tämän kauden asioihin.

- Rauhoitetaan taas hetkeksi tilanne ja keskitytään vahvistamaan omia asemia tämän vuoden sarjassa. Siinä riittää hommia aivan riittävästi, Kytöhonka naurahtaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää