Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua

Veikkausvinkit

 

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua


TUTO Hockeyn tavoitteena on kerätä 18 pistettä 11 ottelusta ennen joulutaukoa, silloin TUTO Hockeylle koittaa valkea joulu. TUTO pääsee terveellä joukkueella piste metsästykseen viikonlopun kamppailuihin, sillä ennen taukoa kiusannut flunssa-aaltokin on voitettu. Ainoastaan pitkäaikaispotilaat ovat sivussa.

TUTOlle valkea joulu 18 pisteellä

”Tarkistimme Karjala -turnauksen tauolla välitavoitteitamme. Olen sitouttanut valmennusjohdon ja pelaajat pienten askelten politiikkaan. Meillä on 11 peliä joulutaukoon, joista kuusi on kotona ja viisi vieraissa. Organisaatiomme tavoite on 18 pistettä näistä otteluista. Pistekeskiarvona 1,6 pistettä/ peli. Mikäli yllämme tähän tavoitteeseen, TUTO Hockeylle tulee valkea joulua, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen".

Motivoitunut ja harjoitellut TUTO Hockey palaa tauolta kaukaloon!

”Tauon aikana olemme saaneet harjoitella hyvin. Erityisesti ylivoimapeliä on nyt treenattu ja ainakin harjoituksissa se on kulkenut mukavasti. Viikonlopun peleihin lähdemme positiivisella mielellä ja terveellä joukkueella. Santanen pelaa ensimmäisen ottelunsa huomenna Kouvolassa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

”Pitää kyllä sanoa, että tauko tuli meille hyvään paikkaan. Nyt olemme päässeet harjoittelemaan hyvin ja palautumaan alkusyksyn otteluista. Omiin otteisiin olen melko tyytyväinen, mutta tiedän kyllä pystyväni vielä parempaankin. Tähän myös pyrin jatkossa”, kommentoi TUTO Hockeyn luottohyökkääjä Antti Virtanen.

”Huominen ottelu on itselleni omalla tavallaan erityislaatuinen, kun palaan ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen paidassa Kouvolaan. Siellä on paljon tuttuja kavereita vastassa ja varmasti kovapeli edessä, joten innolla lähdetään sinne kolmea pistettä hakemaan”, kommentoi Ville-Vesa Vainiola.

Pelaajista Toni Jalo kertoi puolestaan tiedotustilaisuudessa median pyynnöstä jo hieman lauantain TUTO-Sport ottelusta. ”Olemme tosiaan pelanneet Sportin vastaan jo kahdesti sarjassa. Kummatkin ottelut ovat olleet tasaisia ja kovia vääntöjä ja sellaista odotan nytkin.  Otteluissa on ollut aiemmin myös hyvä tunnelma ja hyvin katsojia, joten toivottavasti yleisöä saapuu OS/G Areenalle runsaasti nytkin ja saadaan tunnelma kattoon myös katsomossa.

TUTO Hockey – Sport OS/G Areenalla lauantaina 19.11. klo 17.00!

TuTon tiedotteesta  / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää