Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS nappasi tärkeät pisteet

 

TPS nappasi tärkeät pisteet


TPS katkaisi tappioputkensa ja nappasi kaksi tärkeää sarjapistettä Loviisan Toria vastaan. Koko ottelun hieman niskan päällä ollut kotijoukkue vei lopulta kamppailun nimiinsä lukemin 6-4 (1-1, 2-1, 3-2). TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli ottelun jälkeen tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Hyvät pisteet ja melkeinpä ihana tulos kun miettii maaottelutauon jälkeisiä pelejä, joissa omiin oli mennyt ennen tätä noin 10 per peli. Teemana oli pudottaa rajusti keskialueen pallonmenetysten määrää ja jätkät onnistuivat siinä hienosti. Ei annettu kaverille nyt kamalasti vastureita ja saatiin niitä itse puolestaan mukavasti.

TPS johti ottelua sen puolivälissä 3-1, mutta Tor kiri kolmannen erän alussa tasoihin. TPS kuitenkin karkasi kolmannen erän ensimmäisellä puoliskolla kolmen maalin karkumatkalle ja pystyi tämän jälkeen kontrolloimaan tilannetta mallikkaasti.

- Haastettiin joukkuetta ennen peliä, että jossain kohtaa näitä tiukkoja pelejä pitää kääntää itselle. No tänään hoidettiin tyylikkäästi, siitä iso plussa joukkueelle.

Torin päävalmentaja Iiro Parviainen tunnusti kotijoukkueen olleen juuri niukasti parempi.

- Meillä oli omat paikkamme, mutta emme niistä onnistuneet. Meidän tavoitteena oli ottaa TPS:ltä sen paras ase, pallollinen peli pois, mutta ei kyllä tässä onnistuttu. Meidän omat pudotuspelit alkavat jo nyt, sillä pisteitä pitää alkaa tulla jos pudotuspeleihin mielitään.

TPS:n hyvään vireeseen äitynyt raastajapiikki Joni Lempiäinen (1+0) oli hänkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Aina kun vedettiin kurinalaisesti omalla jutulla, oltiin hyviä.

TPS hengähtää vuorokauden ja lähtee perjantaina Jyväskylään toisen pudotuspeliviivalla majailevan joukkueen, Happeen vieraaksi. Tärkeä kamppailu on tiedossa perjantainakin, tämän tunnustaa myös Kytöhonka.

- Nautitaan tämä ilta kahdesta pisteestä, mutta huomenna sitten kaikki ajatukset jo Jyväskylään. Happee on alkukankeuksien jälkeen löytänyt hyvän vireen ja heidän ykkösnyrkkinsä on tällä hetkellä liigan kuumimpia elämänsä kautta pelaavan konkarin Petri Kaukon johdolla.

- Tämän illan voitto nosti meidät pinnan päähän Happeesta, joten useamman pinnan peliltähän perjantain kamppailukin haiskahtaa. Ammennetaan tämän päivän onnistumisista ja lähdetään hyvällä fiiliksellä Jyväskylän sirkukseen. Kaverin maskotilla Heimo Hirvellä onkin jo hieman keulinut, koitetaan tarjota hieman jäitä, päätti Kytöhonka.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää