Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön

 

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön


TUTO Hockey ja Nilan Bisons ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön kummisetinä ovat Juhani Tamminen ja Aleksi Valavuori. 

”Tulin Turkuun naisen perässä. Kokemusten perusteella Turku ja Varsinais-Suomi ovat urheiluystävällisiä alueita, sillä kaikki alla puhutaan urheilusta. Se on ollut hienoa ja ainutlaatuista huomata.  Tulen varmasti osallistumaan turkulaiseen urheiluun tavalla tai toisella jatkossa, sillä minulla on siihen halua ja aikaa. Tämä yhteistyö sai alkunsa siitä, että olemme Tammisen kanssa hyviä ystäviä ja olemme tehneet useissa projekteissa menestyksekästä yhteistyötä. Tiedän, että löydämme yhteisen sävelen varmasti nytkin. Tarkoituksenamme on tehdä markkinointiyhteistyötä, järjestää tapahtumia sekä Loimaalla että Turussa ja kehittää toimintaamme vaihtamalla tietopankkeja keskenään.”  Esimerkiksi Bisons tulee pelaamaan jatkossa ainakin yhden ottelun kaudessa Turussa ja se ottelu pelataan OS/G Areenalla, kommentoi yhteistyön kummisedistä Aleksi Valavuori.

”Nilan Bisons’lla on jo nyt yhteistyökumppaneita Turussa ja TUTOlla Loimaalla. Jatkossa TUTOn yhteistyökumppanien määrä Loimaalla tulee kasvamaan varmasti samoin kun Bisons’in Turussa. TUTO tulee jatkossa pelaamaan pre-season otteluita myös Loimaalla. Kolmas konkreettinen yhteistyönmuoto on yhteiset tapahtumat. Näitä voisivat olla esimerkiksi huippuseminaarit”, kommentoi puolestaan yhteistyön toinen kummisetä Juhani Tamminen.  

”Tarkoituksena on siis tehdä yhteistyötä ja vahvistaa toistemme toimintaa. Olen nähnyt riittävästi, miten seurat keskittyvät keskinäiseen nokitteluun, sen sijaan että parannettaisiin seurojen ja urheilun asemaa yhdessä. Yhteinen tavoitteemme on täyttää ”häkki” Turussa ja ”mökki” Loimaalla innokkaista kannattajista. Onnistumme tässä varmasti, kun kehitämme yhdessä ottelutapahtumista entistä kiinnostavampia. Muistaen kuitenkin, että joukkue ja urheilutapahtuma ovat keskiössä”, kommentoivat Valavuori.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää
Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen

Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen

http://www.urheilusuomi.com/yllapito/uutishallinta/exa.asp?id=19801&lid=1&kid=TURKU

Lue lisää