Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön

Veikkausvinkit

 

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön


TUTO Hockey ja Nilan Bisons ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön kummisetinä ovat Juhani Tamminen ja Aleksi Valavuori. 

”Tulin Turkuun naisen perässä. Kokemusten perusteella Turku ja Varsinais-Suomi ovat urheiluystävällisiä alueita, sillä kaikki alla puhutaan urheilusta. Se on ollut hienoa ja ainutlaatuista huomata.  Tulen varmasti osallistumaan turkulaiseen urheiluun tavalla tai toisella jatkossa, sillä minulla on siihen halua ja aikaa. Tämä yhteistyö sai alkunsa siitä, että olemme Tammisen kanssa hyviä ystäviä ja olemme tehneet useissa projekteissa menestyksekästä yhteistyötä. Tiedän, että löydämme yhteisen sävelen varmasti nytkin. Tarkoituksenamme on tehdä markkinointiyhteistyötä, järjestää tapahtumia sekä Loimaalla että Turussa ja kehittää toimintaamme vaihtamalla tietopankkeja keskenään.”  Esimerkiksi Bisons tulee pelaamaan jatkossa ainakin yhden ottelun kaudessa Turussa ja se ottelu pelataan OS/G Areenalla, kommentoi yhteistyön kummisedistä Aleksi Valavuori.

”Nilan Bisons’lla on jo nyt yhteistyökumppaneita Turussa ja TUTOlla Loimaalla. Jatkossa TUTOn yhteistyökumppanien määrä Loimaalla tulee kasvamaan varmasti samoin kun Bisons’in Turussa. TUTO tulee jatkossa pelaamaan pre-season otteluita myös Loimaalla. Kolmas konkreettinen yhteistyönmuoto on yhteiset tapahtumat. Näitä voisivat olla esimerkiksi huippuseminaarit”, kommentoi puolestaan yhteistyön toinen kummisetä Juhani Tamminen.  

”Tarkoituksena on siis tehdä yhteistyötä ja vahvistaa toistemme toimintaa. Olen nähnyt riittävästi, miten seurat keskittyvät keskinäiseen nokitteluun, sen sijaan että parannettaisiin seurojen ja urheilun asemaa yhdessä. Yhteinen tavoitteemme on täyttää ”häkki” Turussa ja ”mökki” Loimaalla innokkaista kannattajista. Onnistumme tässä varmasti, kun kehitämme yhdessä ottelutapahtumista entistä kiinnostavampia. Muistaen kuitenkin, että joukkue ja urheilutapahtuma ovat keskiössä”, kommentoivat Valavuori.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää