Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic selvästi Tepsiä parempi

 

Classic selvästi Tepsiä parempi


TPS asteli omalle joulutauolleen selkeällä tappiolla Classicille, joka porhaltaa sarjan jaetulla kärkisijalla. Loppulukemiksi kirjattiin tamperelaisten hyväksi 11-4 (4-1, 3-1, 4-2). TPS:n Perttu Kytöhonka oli kriittinen oman joukkueensa esitykseen.

- Ei annettu itsellemme mahdollisuutta voittaa. Tosi iso virhemäärä tehtiin ja vieläpä sellaisia, mitkä tiedettiin voittokamppailun kannalta kriittisiksi asioiksi. Ei voi olla tyytyväinen, ei sinne päinkään.

- Oltiin junnumaisia ja junnumaisuuksilla ei sarjakärkiä voiteta.

Marraskuun alun maaottelutauon jälkeinen aika on ollut TPS:lle vaikea. Seitsemästä ottelusta saldona on vain kaksi pistettä. Kytöhonka myöntää, että joukkue on elänyt haastavampia aikoja.

- Oli jo etukäteen selvää, että tämä pätkä tulee olemaan tosi haasteellinen. Kohdattiin paljon kärkiryhmiä ja silloin pitää onnistua tosi hyvin, että saadaan tuloksia. Kuuteen tappiolliseen otteluun mahtuu hyviäkin pelejä, esimerkiksi SSV- ja Erä-matseissa oli paljon todella hyvää. Ehkä se, että tuloksia ei kuitenkaan saatu alkoi painamaan mieltä ja laski itseluottamusta.

- Ei tässä kuitenkaan mitään menetetty ole. Toisella kierroksella on nyt kohdattu Tor ja Classic, matka jatkuu.

TPS aikoo käyttää joulutauolla aikaa myös akkujen lataamiseen. Joukkueen seuraava ottelu pelataan 30.12., jolloin FBT Pori saapuu Turkuun. Kytöhonka katsoo luottavaisesti eteenpäin.

- Itsekin on hyvä saada hektisestä syksystä hieman etäisyyttä ja sitten paneudutaan suurimpiin pelillisiin haasteisiin. Mitään ihmeellisyyksiä ei enää omaan peliin tuoda, nyt pitää vain saada laatutekijät kuntoon.

- Saadaan joulutauolla Janne Nurminen takaisin riveihin ja se on meille tosi kova juttu. Janne tuo todella rajusti fyysisyyttä ja selkärankaa meidän ryhmään. Ensimmäiset arviot Miikka Sokan polvivammasta ovat myös rohkaisevia ja toivotaan, että selvitään tuollaisella 4-5 viikon levolla.

- Runkosarjaa on tauon jälkeen tuollaiset pari kuukautta jäljellä. Sinä aikana naksautellaan palasia kohdalleen ja viritetään itsemme voittokuntoon.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää