Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nielikäisellä vahvistunut TUTO Hockey hakee revanssia KooKoosta

 

Nielikäisellä vahvistunut TUTO Hockey hakee revanssia KooKoosta


”Pasi Nielikäisen tulo TUTO Hockeyhyn on yhden pitkän projektin päätepiste. Juttelin Pasin kanssa TUTOssa pelaamisesta jo syksyllä, silloin hän ei ollut vielä kunnossa. Sovimme, että hän pelaa ja kuntouttaa itsensä Salossa ja Forssassa. Odotan, että Pasi omalla vaatimustasollaan ja karismallaan nostaa sekä oman kentän, että koko joukkueen suoritustasoa loppukaudella”, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

”Tähän joukkueeseen liittyminen on kova haaste. Pelillisesti jokainen ottelu on loppukauden osalta merkityksellinen. Olen ollut tässä joukkueessa mukana nyt viikon ajan ja ihmettelen kovin tuota meidän pistemäärää, sillä joukkueessa on mielestäni kaikki menestymiseen vaadittavat ominaisuudet. Toisaalta se kertoo myös, että Mestis on erittäin kova sarja. TUTO Hockeyhyn tuleminen sulkee myös omalla tavalla yhden ympyrän, sillä olemme puhuneet Tamin kanssa varmaan kymmenen vuotta siitä, että tulisinko pelaamaan hänen joukkueeseen” Kommentoi TUTO Hockeyn tuore vahvistus Pasi Nielikäinen.

Tavoitteistaan Nielikäinen kertoi seuraavaa: ”Minun tavoitteeni on pysyä terveenä ja pelata omilla vahvuuksillani, mikäli siihen pystyn autan varmasti TUTO Hockeyta, ja voi siellä kopissa vähän naisjuttujakin värittää. Lopulta kuitenkin voitot ratkaisevat, joten joukkueen menestys on kaiken tärkeintä. Nyt lähdetään hakemaan kolmea pistettä ottelu kerrallaan”.

Moni pelaaja on tuttu vastustajan paidasta, mutta Jere (Ölander) on ainoa, jonka kanssa olen ollut samaan aikaan joukkueessa. Joukkuekaverit tulevat varmasti silti tutuksi nopeasti”, jatkoi Nielikäinen.
 
”Pasi pelaa huomenna todennäköisesti kolmoskentässä Famularen ja Vuorisalon kanssa. Hän saanee myös erikoistilanteissa peliaikaa.  Pukukoppiin hän tuo varmasti henkistä latausta ja esimerkkiä meidän kokemattomille pelaajille. Kaukalossa odotan hänen pelaavan omilla vahvuuksillaan ja näyttävän esimerkkiä taklaamalla, vastaanottamalla taklauksia ja blokkaamalla laukauksia”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

”Olemme pelanneet KooKoota vastaan hyviä pelejä minun aikana. Toinen ottelu voitettiin ja toinenkin oli täysin meidän voitettavissa. Lupaan ja alleviivaan, että huomenna kaukalossa on rytinä ja rätinä ja kaikkensa antava kotijoukkue” jatkoi Makkonen.

Ortio: Kokoonpano on puolustuksen osalta auki vielä. Ölander on varmuudella pois pelikiellon vuoksi ja Mikken (Mikael Aaltonen) kohdalla katsotaan tunti tunnilta lopullista päätöstä. Mikäli kutsu käy, ovat Viitaniemi ja Kuusisto valmiina pelaamaan. 

TUTO Hockeyn ja KooKoon tulikuuma kohtaaminen OS/G Areenalla huomenna klo 18.30!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää