Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey julkaisi ensi kauden pelaajarungon

 

TUTO Hockey julkaisi ensi kauden pelaajarungon


Antti Virtaselle kolmen vuoden jatkosopimus

TUTO Hockey julkaisi ensi kauden joukkueen pelaajarungon maanantain tiedotustilaisuudessa, kun se kertoi solmineensa 18 pelaajasopimusta. Lisäksi kahdeksan pelaaja on jo ilmoittautunut TUTO Hockeyn training campille, josta he hakevat pelipaikkaa antamalla näyttöjä valmennustiimille.  Tilaisuudessa esiteltiin myös joukkueen uusi fysiikkavalmentaja ja huoltotiimi.

Jatkosopimuksia, paluumuuttajia ja uusia vahvistuksia

TUTO Hockey julkisti maanantaina 18 pelaajasopimusta. Näistä 12 oli jatkosopimuksia viime kauden pelaajien kanssa. Merkittävimmät jatkajat ovat kapteeni Antti Virtanen, 1. kentän keskushyökkääjä Ville-Vesa Vainiola, maalikuningas Aki Keinänen ja maalivahti Tommi Virtanen. Antti Virtasen sopimus on kolmen vuoden pituinen.

Jatkopahvit allekirjoittivat myös puolustajat Mikael Aaltonen, Marlo Koponen, Markus Laine ja Olli-Pekka Viitaniemi. Hyökkäjistä TUTOssa jatkavat Derek Famulare, Anrei Hakulinen, Markus Mäkinen ja Teemu Aarnio.

TuTon junioripelaajista edustussopimuksen allekirjoittivat hyökkääjä Jesse Virtanen ja puolustaja Simo Pasonen.

Uusina vahvistuksina joukkueeseen saapuivat puolustajat Tony Vidgren ja Iiro Vehmanen sekä hyökkääjät Arttu Niskakangas ja Anton Kokkonen.

”Vidgren on turkulaisen kiekkokoulun puolustajalahjakkuuksia, joka palaa muutaman vuoden kiertoretken jälkeen takaisin kotiin.  Vehmanen on puolestaan porilaisen kiekkokoulun kasvatti, joka pelasi viime kaudella Mestiksen yllättäjäjoukkueessa SaPKossa ollen joukkueen ykköspakki. On todella hienoa saada Iiro TUTO Hockeyhyn”, kommentoi päävalmentaja Juhani Tamminen tuoreita puolustajavärväyksiä. 

Tamminen kommentoi uusia hyökkääjävahvistuksia puolestaan seuraavasti: ”Kokkonen on TUTOn omia kasvatteja, joten on hienoa saada hänet takaisin kotiin muutaman vuoden Heinolan vierailun jälkeen.  Niskakangas palaa TUTOon vuoden tauon jälkeen. Hän on osoittanut viime kausina olevansa Mestiksessä takuuvarma 20 maalin hyökkääjä. On sanomattakin selvää, että tällaisille pelaajille on paikka joukkueessa. Erityisen iloinen olen, että saimme Artun kiinnitettyä joukkueeseen kahdeksi seuraavaksi kaudeksi”

”Tämä on erittäin hyvä runko ensi kautta varten, jota vahvistamme kauden lähestyessä. Joukkuetta rakentaessa olemme huomioineet uudet tutolaiset arvot. Jatkuvuutta osoittavat mm. Antti Virtasen ja Niskakankaan useamman vuoden sopimukset sekä useat jatkosopimukset. Toisaalta olemme katsoneet tulevaisuuteen kiinnittäessämme omia junioreitamme ja tuto-taustaisia pelaajia (Jesse Virtanen, Simo Pasonen, Anrei Hakulinen, Anton Kokkonen)”, kommentoi Juhani Tamminen.

TUTO Hockeyn pelaajasopimukset kaudelle 2011-12
Maalivahdit
    
Tommi Virtanen   
     
Puolustajat    
Marlo Koponen   
Markus Laine    
Mikael Aaltonen   
Iiro Vehmanen   
Tony Vidgren    
Olli-Pekka Viitaniemi  
Simo Pasonen 
   
Hyökkääjät
Antti Virtanen
Ville-Vesa Vainiola
Aki Keinänen
Derek Famulare
Anrei Hakulinen
Jesse Virtanen
Arttu Niskakangas
Anton Kokkonen
Teemu Aarnio
Markus Mäkinen

Training campille jo kahdeksan osallistujaa

TUTO Hockey julkaisi maanantaina myös ensimmäiset pelaajat, jotka hakevat pelipaikkaa ensi kaudeksi TUTOsta training campin kautta heinäkuun lopussa. ”Mukana on mielenkiintoisia pelaajia viime kauden joukkueestamme sekä lähialueen seuroista, jotka haluavat osoittaa olevansa TUTO-paidan arvoisia” kommentoi päävalmentaja Tamminen.

Training Campille osallistuvat pelaajat (alkaa viikolla 31)

Hyökkääjät (viime kauden seura nimen perässä)
Olli Lieskivi, HC Satakunta
Marko Mäenpää. VG-62
Juha-Matti Rautajoki, VG-62
Arttu Reponen, TUTO Hockey
Jaakko Pelkonen, TUTO Hockey
Sami Savolainen, HC Satakunta
Olli-Pekka Heinimäki, Ässät, A-juniori
Puolustajat
Otto-Eemeli Linke, TUTO Hockey

TUTO Hockeyn kesäharjoitteluun uudet metodit

TUTO Hockeyn huoltotiimistä vastaavat ensi kaudella tutut miehet Esa Heinosen ja Benny Karlssonin johdolla. Uudistusta on luvassa fysiikkaharjoitteluun, josta vastaa jatkossa entinen TuTon pelaaja Viljo Niemeläinen. Hän toimii myös TUTO Hockeyn fysioterapeuttina.

”Viljo vakuutti minut kyvyistään viime kaudella, kun hän laittoi Tommi Virtasen polven kuntoon. Hän vastaa meidän kesäharjoittelun suunnittelusta firmansa kanssa. Tavoitteena on, että ensi kaudella pelaajamme pysyisivät selvästi terveempinä kuin viime kaudella, jolloin he olivat poissa yli 200 ottelusta erilaisten vammojen vuoksi”, kommentoi Tamminen.

”Tulemme uudistamaan TUTO Hockeyn kesäharjoittelun totaalisesti. Perinteiset puntti- ja juoksuharjoittelut korvataan yksilöllisillä harjoitusohjelmilla. Ne tehdään kuntokartoituksen pohjalta, jossa selvitetään pelaajien heikkoudet ja vahvuudet sekä niiden vaikutus kehitystä vaativiin osa-alueisiin. Perinteiset punttiharjoitukset korvataan uudenlaisilla harjoitusmetodeilla, joissa pelaajan voimataso määrittelee voimaharjoittelussa käytetyn vastuksen. Tämä pienentää olennaisesti loukkaantumisriskiä”, kommentoi tuore fysiikkavalmentaja Viljo Niemelä.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää