Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Kolehmaisesta uusi TPS-kapteeni

 

Toni Kolehmaisesta uusi TPS-kapteeni


TPS:n valmennusjohto on valinnut joukkueelle kaudeksi 2012 uuden kapteeniston. Liigacupin finaaliin valmistautuvan TPS:n kapteeni alkavalla kaudella on Toni Kolehmainen. 23-vuotias keskikenttäpelaaja aloittaa TPS:n paidassa nyt kolmannen kautensa. Kolehmainen seuraa kapteenina viime kauteen uransa lopettanutta Jarno Heinikangasta, joka toimi TPS-kipparina peräti viiden kauden ajan.

- Minulla on ilo ja kunnia ottaa vastaan tämä tehtävä ja koetan suoriutua siitä parhaani mukaan. Olen oppinut Jallulta paljon hyvää, mutta olen kapteenina tietenkin ihan oma itseni, Kolehmainen kiittelee.

TPS:n uudet varakapteenit ovat hyökkääjä Mika Ääritalo, maalivahti Jukka Lehtovaara sekä puolustaja Jarkko Hurme.

- Meillä on hyvä kapteenisto koossa ja yhdessä puhutaan ja päätetään asioista. Ei tässä siis mitään diktatuuria olla perustamassa, uunituore kapteeni naurahtaa.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki antoi kipparin nauhan kiertää talven otteluissa ennen lopullista kapteenin valintaa.

- Jallu oli kapteenimme pitkään ja nyt meidän tuli valita uusi hänen lopettamisensa myötä. Meillä oli useita hyviä vaihtoehtoja kapteeniksi: kokeneita pelaajia sekä nälkäisiä nuoria, jotka olivat valmiita kantamaan vastuuta. Yksi piti kuitenkin valita. Kolehmainen on nuori pelaaja ja tämä on hänelle iso vastuu. Hän tarvitseekin koko joukkueen apua ja tukea, ja vaikka Kolehmainen kantaa kapteenin nauhaa, koostuu kapteenisto neljästä pelaajasta. Meillä on joukkueessa siis monta vastuunkantajaa ja siksi nauha kiersikin Liigacupin otteluissamme, Rajamäki painottaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniKolehmainen

Toni Kolehmainen

20.7.1988
Tiedot

MarkoRajamäki

Marko Rajamäki

3.10.1968 Göteborg, SWE
Tiedot


FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin 18-vuotias Jan Heinonen siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Kokkolan Pallo-Veikkojen joukkueeseen.

Lue lisää
Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimen kanssa. 29-vuotias Taimi on kotoisin alun perin Kaarinasta, mutta hän siirtyi Varsinais-Suomesta SJK:n organisaatioon Seinäjoelle jo kaudeksi 2011.

Lue lisää
Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla.

Lue lisää
Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta.

Lue lisää
Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää