Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuukka Pulliainen palaa Kupittaalle

 

Tuukka Pulliainen palaa Kupittaalle


TUTO Hockey hakee kaksinkertaista yleisömäärää kausikorttiuudistuksella

TUTO Hockey Oy julkaisi Tuukka Pulliaisen paluun Turkuun torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Pulliaisen lisäksi TUTO-paidan pukevat ylleen jatkosopimuksen tehneet Antti Reivonen ja Kim Törnström sekä kasvattajaseuraan palaava Johannes Lehto.
Pelaajauutisten lisäksi tiedotustilaisuudessa kuultiin innovatiivisesta kausikorttiuudistuksesta, jonka avulla TUTO Hockey pyrkii kaksinkertaistamaan yleisömääränsä. Organisaatiopuolella koetaan puolestaan kevään aikana historiallinen uudistus, kun A-juniorit siirtyvät TUTO Hockey Oy:n alaisuuteen.

Pullianen palaa kotiin!

Keskushyökkääjänä viihtyvä Pulliainen on oma kasvatti, joka on pelannut kaksi viimeistä kautta SM-liigaa. 
”On hienoa palata TUTO Hockeyhyn muutaman vuoden tauon jälkeen. Ensi kaudella tavoitteenani on ottaa iso rooli joukkueessa ja auttaa TUTO Hockey menestykseen”, kommentoi Pulliainen.  
Jatkosopimukset tehneet Laitahyökkääjä Antti Reivonen ja maalivahti Kim Törnström olivat kääntäneet katseet jo tulevaan kauteen.
”On hienoa jatkaa tässä seurassa. Katsoessaan tuota nimilistaa mielestäni ensi kaudella ei voi olla kuin yksi tavoite – kannun nostaminen keväällä”, kommentoi seurassa 23. kauden aloittava Kim Törnström.
”Fiilikset on hyvät. Kovia jätkiä on tullut joukkueeseen ja olemme taas menneet vähän eteenpäin viime kaudesta”, kommentoi Reivonen.
Nuori hyökkääjä Johannes Lehto palaa kasvattajaseuraansa kovin tavoittein.
”On hienoa palata kasvattajaseuraan. Kaikkeni tulen tekemään, jotta kauden lopuksi nostetaan kannua” kommentoi Lehto.
Torstaina julkaistujen pelaajasopimusten jälkeen TUTO Hockeyllä on kasassa 22 pelaajasopimusta.

A-juniorit siirtyvät TUTO Hockeyn alaisuuteen - Mikko Rautee uusi päävalmentaja
 
TUTO Hockey kertoi torstain tiedotustilaisuudessa, että TuTon A-juniorit siirtyvät osakeyhtiön alaisuuteen. A-Junioreiden uutena päävalmentajana aloittaa Mikko Rautee ja valmentajana Ville Aarnio.
”Tämä tukee aiemmin keväällä lanseeraamamme arvomaailmaa, jossa keskiössä ovat jatkuvuus ja turkulaisuus.  On selvää, että emme voi ostaa kaikkia pelaajia tänne. Jatkossa meidän on saatava omia junioreita edustukseemme ja sitä A-junioreiden siirto tukee”, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Santtu Kiili.
”Hyvillä mielin aloitan työt TUTOssa. Tulevaisuuden tavoitteet ovat kovat (A-nuorten nostaminen SM-liigaan ja yksilöiden nostaminen edustusjoukkueeseen), mutta yhteistyö edustuksen kanssa tukee sen saavuttamista. Itse toivon, että saamme lähialueilta lahjakkaita pelaajia joukkueeseemme. Täällä on paikkoja tarjolla, kun on valmis työskentelemään unelman eteen”, kommentoi tuore A-nuorten päävalmentaja Mikko Rautee.

TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä 4000 TUTO-korttia kaudella 2012-13

TUTO Hockey lanseerasi torstaina innovatiivisen kausikorttiuudistuksen, joka onnistuessaan mullistaa suomalaisen urheilumarkkinoinnin. TUTO-kortti –nimellä kulkevalle kampanjalle on asetettu jo avauskaudella kovat tavoitteet, sillä TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä niitä peräti 4000. Tämä tarkoittaa, että kortteja myytäisiin yli katsomokapasiteetin, joka on OS/G Areenalla 3000. TUTO-kortti mahdollistaa ylikapasiteetin myynnin, sillä se oikeuttaa sisäänpääsyyn TUTO Hockeyn jokaisessa runkosarjan ottelussa, jos Areenalla on tilaa.
TUTO-kortista on tehty kuluttajaystävällinen laskemalla hinta 75 euroon. Näin ollen yhden ottelun hinnaksi tulee vain bussilipun verran. Lisäksi TUTO Hockeyn yhteistyökumppanit tarjoavat TUTO-Diilin kautta kaupungin parhaat edut TUTO-korttilaisille.
TUTO Hockey on tehnyt yhteistyösopimuksen sähköisistä mobiilikorteista, jonka tarkoituksena on tukea TUTO-Diilin toteutusta. Mobiilisovellus mahdollistaa uusimpien tarjousten tarkistamisen kännykän avulla kaupungissa. Toisaalta otteluun voi mennä, vaikka kausikortti olisikin unohtunut kotiin. Tiettävästi TUTO Hockey ottaa kyseisen sovelluksen ensimmäisenä Suomessa käyttöön.
”Yksinkertainen ideologia tässä on, että pyrimme myymään volyymia. Haluamme, että Areenalla on tunnelmaa, kun pelaamme. Uskomme, että saamme taloudellisesti paremman tuloksen, kun Areenalla on 2600 katsojaa viime kauden 1300 katsojan sijaan”, kommentoi toimitusjohtaja Kiili. 

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää
Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen

Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen

http://www.urheilusuomi.com/yllapito/uutishallinta/exa.asp?id=19801&lid=1&kid=TURKU

Lue lisää