Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuukka Pulliainen palaa Kupittaalle

Veikkausvinkit

 

Tuukka Pulliainen palaa Kupittaalle


TUTO Hockey hakee kaksinkertaista yleisömäärää kausikorttiuudistuksella

TUTO Hockey Oy julkaisi Tuukka Pulliaisen paluun Turkuun torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Pulliaisen lisäksi TUTO-paidan pukevat ylleen jatkosopimuksen tehneet Antti Reivonen ja Kim Törnström sekä kasvattajaseuraan palaava Johannes Lehto.
Pelaajauutisten lisäksi tiedotustilaisuudessa kuultiin innovatiivisesta kausikorttiuudistuksesta, jonka avulla TUTO Hockey pyrkii kaksinkertaistamaan yleisömääränsä. Organisaatiopuolella koetaan puolestaan kevään aikana historiallinen uudistus, kun A-juniorit siirtyvät TUTO Hockey Oy:n alaisuuteen.

Pullianen palaa kotiin!

Keskushyökkääjänä viihtyvä Pulliainen on oma kasvatti, joka on pelannut kaksi viimeistä kautta SM-liigaa. 
”On hienoa palata TUTO Hockeyhyn muutaman vuoden tauon jälkeen. Ensi kaudella tavoitteenani on ottaa iso rooli joukkueessa ja auttaa TUTO Hockey menestykseen”, kommentoi Pulliainen.  
Jatkosopimukset tehneet Laitahyökkääjä Antti Reivonen ja maalivahti Kim Törnström olivat kääntäneet katseet jo tulevaan kauteen.
”On hienoa jatkaa tässä seurassa. Katsoessaan tuota nimilistaa mielestäni ensi kaudella ei voi olla kuin yksi tavoite – kannun nostaminen keväällä”, kommentoi seurassa 23. kauden aloittava Kim Törnström.
”Fiilikset on hyvät. Kovia jätkiä on tullut joukkueeseen ja olemme taas menneet vähän eteenpäin viime kaudesta”, kommentoi Reivonen.
Nuori hyökkääjä Johannes Lehto palaa kasvattajaseuraansa kovin tavoittein.
”On hienoa palata kasvattajaseuraan. Kaikkeni tulen tekemään, jotta kauden lopuksi nostetaan kannua” kommentoi Lehto.
Torstaina julkaistujen pelaajasopimusten jälkeen TUTO Hockeyllä on kasassa 22 pelaajasopimusta.

A-juniorit siirtyvät TUTO Hockeyn alaisuuteen - Mikko Rautee uusi päävalmentaja
 
TUTO Hockey kertoi torstain tiedotustilaisuudessa, että TuTon A-juniorit siirtyvät osakeyhtiön alaisuuteen. A-Junioreiden uutena päävalmentajana aloittaa Mikko Rautee ja valmentajana Ville Aarnio.
”Tämä tukee aiemmin keväällä lanseeraamamme arvomaailmaa, jossa keskiössä ovat jatkuvuus ja turkulaisuus.  On selvää, että emme voi ostaa kaikkia pelaajia tänne. Jatkossa meidän on saatava omia junioreita edustukseemme ja sitä A-junioreiden siirto tukee”, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Santtu Kiili.
”Hyvillä mielin aloitan työt TUTOssa. Tulevaisuuden tavoitteet ovat kovat (A-nuorten nostaminen SM-liigaan ja yksilöiden nostaminen edustusjoukkueeseen), mutta yhteistyö edustuksen kanssa tukee sen saavuttamista. Itse toivon, että saamme lähialueilta lahjakkaita pelaajia joukkueeseemme. Täällä on paikkoja tarjolla, kun on valmis työskentelemään unelman eteen”, kommentoi tuore A-nuorten päävalmentaja Mikko Rautee.

TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä 4000 TUTO-korttia kaudella 2012-13

TUTO Hockey lanseerasi torstaina innovatiivisen kausikorttiuudistuksen, joka onnistuessaan mullistaa suomalaisen urheilumarkkinoinnin. TUTO-kortti –nimellä kulkevalle kampanjalle on asetettu jo avauskaudella kovat tavoitteet, sillä TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä niitä peräti 4000. Tämä tarkoittaa, että kortteja myytäisiin yli katsomokapasiteetin, joka on OS/G Areenalla 3000. TUTO-kortti mahdollistaa ylikapasiteetin myynnin, sillä se oikeuttaa sisäänpääsyyn TUTO Hockeyn jokaisessa runkosarjan ottelussa, jos Areenalla on tilaa.
TUTO-kortista on tehty kuluttajaystävällinen laskemalla hinta 75 euroon. Näin ollen yhden ottelun hinnaksi tulee vain bussilipun verran. Lisäksi TUTO Hockeyn yhteistyökumppanit tarjoavat TUTO-Diilin kautta kaupungin parhaat edut TUTO-korttilaisille.
TUTO Hockey on tehnyt yhteistyösopimuksen sähköisistä mobiilikorteista, jonka tarkoituksena on tukea TUTO-Diilin toteutusta. Mobiilisovellus mahdollistaa uusimpien tarjousten tarkistamisen kännykän avulla kaupungissa. Toisaalta otteluun voi mennä, vaikka kausikortti olisikin unohtunut kotiin. Tiettävästi TUTO Hockey ottaa kyseisen sovelluksen ensimmäisenä Suomessa käyttöön.
”Yksinkertainen ideologia tässä on, että pyrimme myymään volyymia. Haluamme, että Areenalla on tunnelmaa, kun pelaamme. Uskomme, että saamme taloudellisesti paremman tuloksen, kun Areenalla on 2600 katsojaa viime kauden 1300 katsojan sijaan”, kommentoi toimitusjohtaja Kiili. 

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää
TPS vahvistuu Petrus Palmulla

TPS vahvistuu Petrus Palmulla

Turun Palloseura saa riveihinsä kovan luokan paluumuuttajan. Viime kaudella TPS:n paidassa Liigan Vuoden tulokkaaksi valittu Petrus Palmu, 21, liittyy mustavalkoisten riveihin loppukauden mittaisella lainasopimusella.

Lue lisää
TPS solmi kolme jatkosopimusta

TPS solmi kolme jatkosopimusta

TPS on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Elias Karvosen ja Hannu Kurun sekä maalivahti Rasmus Tirrosen kanssa.

Lue lisää
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää