Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harri Malkki TPS naisten päävalmentajaksi

 

Harri Malkki TPS naisten päävalmentajaksi


Naisten salibandyliigaan noussut naisten edustusjoukkue on kiinnittänyt uudeksi päävalmentajakseen naantalilaislähtöisen Harri Malkin. Pitkän valmennus- ja pelaajakokemuksen omaava 36-vuotias Malkki siirtyy Tepsiin AFC Campuksen miesten valmennusryhmästä. Aikaisemmin hän on valmentanut mm. SB Naantalin naisia ykkösdivisioonassa. Liigavalmentajan viitan hartioilleen pukeva perheenisä tuo mukanaan osaamista myös fysiikka- ja oheisharjoitteluun, kun yleisurheilussa meritoitunut Mika Lönnblad liittyy TPS-naisten valmennustiimiin. Joukkueen valmennusryhmää täydennetään vielä alkukesän aikana, jonka jälkeen koko taustaryhmä on valmiina kauden haasteisiin.

- Naisten liiga tarjoaa itselleni mielenkiintoisen haasteen ja lähdenkin tulevaan kauteen erittäin motivoituneena. Tavoitteena on vahvistaa viimekautista joukkuetta ja lähteä kamppailemaan tosissaan hyvistä sijoituksista, sanoo tuore valmentaja Harri Malkki.

Joukkueenjohtajaksi siirtyvä Markus Lahti haluaa luoda Tepsistä koko alueen edustusjoukkueen, jossa olisi mukana alueen parhaimmat pelaajat taustoista riippumatta.

- Uskallan väittää, että meillä on nyt tarjota urheilullinen ja aikaisempaa vaativampi toimintaympä-ristö, jossa jokaisella halukkaalla on mahdollisuus näyttää osaamisensa ja ennen kaikkea haluamisensa. Pyrimme rakentamaan joukkueen pelaajista, jotka ovat valmiita sitoutumaan ahkeraan harjoitteluun ja joukkueen tekemiseen, sekä omistautumaan yhteiselle asialle. Turussa pitää olla kunnon liigajoukkue, jossa ovat mukana koko alueen parhaat pelaajat, päättää Lahti.

Pelaajasopimuksia on kasassa jo kymmenkunta, ja neuvottelut jatkuvat muutamien runkopelaajien kanssa vielä ensi viikolla. TPS neuvottelee lisäksi muutaman joukkueeseen sopivan vahvistuksen kanssa, jotta jalkeille saadaan mahdollisimman iskukykyinen joukkue.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää