Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harri Malkki TPS naisten päävalmentajaksi

Veikkausvinkit

 

Harri Malkki TPS naisten päävalmentajaksi


Naisten salibandyliigaan noussut naisten edustusjoukkue on kiinnittänyt uudeksi päävalmentajakseen naantalilaislähtöisen Harri Malkin. Pitkän valmennus- ja pelaajakokemuksen omaava 36-vuotias Malkki siirtyy Tepsiin AFC Campuksen miesten valmennusryhmästä. Aikaisemmin hän on valmentanut mm. SB Naantalin naisia ykkösdivisioonassa. Liigavalmentajan viitan hartioilleen pukeva perheenisä tuo mukanaan osaamista myös fysiikka- ja oheisharjoitteluun, kun yleisurheilussa meritoitunut Mika Lönnblad liittyy TPS-naisten valmennustiimiin. Joukkueen valmennusryhmää täydennetään vielä alkukesän aikana, jonka jälkeen koko taustaryhmä on valmiina kauden haasteisiin.

- Naisten liiga tarjoaa itselleni mielenkiintoisen haasteen ja lähdenkin tulevaan kauteen erittäin motivoituneena. Tavoitteena on vahvistaa viimekautista joukkuetta ja lähteä kamppailemaan tosissaan hyvistä sijoituksista, sanoo tuore valmentaja Harri Malkki.

Joukkueenjohtajaksi siirtyvä Markus Lahti haluaa luoda Tepsistä koko alueen edustusjoukkueen, jossa olisi mukana alueen parhaimmat pelaajat taustoista riippumatta.

- Uskallan väittää, että meillä on nyt tarjota urheilullinen ja aikaisempaa vaativampi toimintaympä-ristö, jossa jokaisella halukkaalla on mahdollisuus näyttää osaamisensa ja ennen kaikkea haluamisensa. Pyrimme rakentamaan joukkueen pelaajista, jotka ovat valmiita sitoutumaan ahkeraan harjoitteluun ja joukkueen tekemiseen, sekä omistautumaan yhteiselle asialle. Turussa pitää olla kunnon liigajoukkue, jossa ovat mukana koko alueen parhaat pelaajat, päättää Lahti.

Pelaajasopimuksia on kasassa jo kymmenkunta, ja neuvottelut jatkuvat muutamien runkopelaajien kanssa vielä ensi viikolla. TPS neuvottelee lisäksi muutaman joukkueeseen sopivan vahvistuksen kanssa, jotta jalkeille saadaan mahdollisimman iskukykyinen joukkue.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää