Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n urheilullinen tavoite asetettu

 

TPS:n urheilullinen tavoite asetettu


TPS on asettanut urheilulliseksi minimitavoitteekseen selvitä pudotuspeleihin. Joukkue harjoittelee vielä tämän viikon, jonka jälkeen alkaa omatoiminen harjoittelujakso. Olen tyytyväinen päättyvän harjoitusjakson tekemiseen, ja olen hyvin luottavainen pelaajien kanssa käytyjen henkilökohtaisten palaverien jälkeen, sanoo joukkueen päävalmentaja Pekka Virta.

Pelaajat palaavat yhteisharjoituksiin 30. heinäkuuta. TPS aloittaa kautensa perinteisesti Rauman Pitsiturnauksessa 3. elokuuta. Ensimmäinen kotiesiintyminen HK Areenalla on 9. elokuuta pelattava harjoitusottelu Hannu Jortikan valmentamaa KHL:n Amur Habarovskia vastaan.

TPS:n kokoonpanossa oli viime kaudella runsaasti omia lahjakkaita nuoria. Liigassa ensiesiintymisensä teki yhdeksän seuran omaa junioria. Tämä kiinnosti, sillä yleisökeskiarvo nousi hieman. Alkavalla kaudella nuorten sisäänajo jatkuu ja moni heistä on valmiimpi pelaamaan SM-liigassa.

Joukkueeseen haetaan vielä keskushyökkääjää ja kahta puolustajaa avainrooleihin.

HK Areenalla monia uudistuksia

Alkavalla kaudella HK Areenalla on luvassa monia uudistuksia. Yleisölle näkyvin on TPS:n hyökkäyspäätyyn tuleva seisomakatsomo. Se on otettu kannattajien keskuudessa hyvin vastaan, sillä seisomakatsomo on jo lähes loppuunmyyty.

Kausikorttimyynti on sujunut tämän uudistuksen ansiosta lupaavasti, peräti 200 uutta kannattajaa on lunastanut kausikortin. Lisäksi TPS panostaa tapahtuman viihteellisyyteen hankkimalla nykyaikaisinta tekniikkaa olevat led-näytöt molempiin päätyihin.

Hallin tiloja ehostetaan kesän aikana maalaamalla katsomokäytäviä ja remontoimalla aitioita sekä kokoustiloja.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää
Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen

Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen

http://www.urheilusuomi.com/yllapito/uutishallinta/exa.asp?id=19801&lid=1&kid=TURKU

Lue lisää