Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS saalistaa keskiviikkona Veikkausliigan kakkossijaa

 

TPS saalistaa keskiviikkona Veikkausliigan kakkossijaa


Veikkausliigassa neljäntenä oleva TPS jatkaa mitalijahtiaan keskiviikkona, kun Valkeakosken Haka saapuu vieraaksi Turkuun. TPS on tällä hetkellä koko Veikkausliigan kuntopuntarin ykkönen, kun taas Haka löytyy aivan listan toisesta päästä ja sarjataulukostakin vielä toiseksi viimeiseltä sijalta.

- Voitimme sunnuntaina Pietarsaaressa sarjassa viimeisenä olevan Jaron heikonkin peliesityksen jälkeen ja niistä pisteistä täytyy olla tyytyväinen. Meidän täytyy nyt parantaa siitä selkeästi, sillä tässä sarjassa ei saa mitään ilmaiseksi. Meidän pitää myös toteuttaa tarkkaan sitä omaa pelisuunnitelmaamme, mutta jos me siinä nyt onnistumme paremmin, olemme aika vahvoilla, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki uskoo.

TPS ja Haka ovat kohdanneet jo kertaalleen niin Turussa kuin Valkeakoskellakin ja voitot ovat 1-1. TPS voitti ensin kotonaan selvästi 2-0, mutta hävisi sitten Koskilla 1-0.

- Kotona peli oli täysin kontrollissamme ja voitettiin, mutta Valkeakoskella pelasimme yhden tämän kauden huonoimmista peleistämme. Emme liikkuneet kunnolla ja olimme jotenkin laiskalla jalalla liikkeellä. Sen pitää toimia varoittavana esimerkkinä siitä, miten käy, jos ei ole täysillä tässä touhussa mukana, Rajamäki muistuttaa.

TPS on hiipinyt sarjataulukossa vaivihkaa aivan kärkikolmikon kantaan ja sillä on kaiken kukkuraksi vielä yksi ottelun muita vähemmän pelattuna. Mikäli TPS pystyisi keskiviikkona napsimaan sen voiton, nousisi se jo sarjassa kakkoseksi ja sarjakärki FC Inter loistaisi horisontissa enää kahden pisteen päässä.

-Sarja on ennätysmäisen tasainen, niin kuin sunnuntaina Pietarsaaressa nähtiin. Joukkueet pelaavat paljon ristiin ja myös kärjessä on kova tungos. Nämä ovat kuitenkin juuri sellaisia otteluita, jotka vaan pitää pystyä hoitamaan, mikäli kärjen kyyti kiinnostaa. Haka taistelee omasta sarjapaikastaan ja tekee varmasti kaikki temppunsa voiton eteen, TPS:n kovavireinen laitapuolustaja Kalle Mäkinen tietää.

TPS on voittanut kaksi edellistä peliään ja varsinkin paikallispelin selkeä voitto on nostanut koko joukkueen itseluottamusta. Turun kaupungin kuninkaana oleminen ei kuulemma lisää paineita, vaan päinvastoin poistaa niitä.

-Treeneissä ja kopissa on nyt rento ja hyvä fiilis päällä. On selvää, että kauden ensimmäisen paikallispelin voitto, ja vielä niin selvin lukemin, nosti koko jengiä ylöspäin. Meidän pitää saada syksyksi hieman vielä lisää sellaista varmuutta ja karsia samalla kaikki turhat virheet pois. Alkaa näyttää jo nyt siltä, että Veikkausliiga saa hienon ja arvoisensa loppuhuipennuksen tällä kaudella, Mäkinen ennustaa.

TPS - Haka alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla keskiviikkona 22.8. klo 18.30.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää