Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simo Kettunen ja Eetu Leskinen täydentävät TPS-miehistön

Veikkausvinkit

 

Simo Kettunen ja Eetu Leskinen täydentävät TPS-miehistön


TPS on solminut pelaajasopimukset Simo Kettusen (27) ja Eetu Leskisen (19) kanssa. Kettusen viime kauden seura oli 2.divisioonan Mikkelin Hatsina ja Leskisen saman 2. divisioonalohkon Imatran Voima. Molemmat pelaajat ovat harjoitelleet osittain miesten mukana jo pidemmän aikaa, mutta työ- ja koulujärjestelyt lykkäsivät sopimusten julkaisemista tähän päivään saakka. TPS:n Perttu Kytöhonka valottaa pelaajavärväysten taustaa.

- Näiden kahden pelaajan osalta isoin panos oli Teemu Variksella, joka vahvan itäisemmän Suomen tuntemuksensa avulla on osannut haarukoida alemmilta sarjatasoilta pari hyvin meidän näköistä pelaajaa. Taas kerran täytyy nostaa hattua näille kavereille - heillä on ollut valmiutta lähteä kotiympyröistä ja tehdä iso hyppy tuntemattomaan. Molemmat tietävät, että he saapuvat tänne tappelemaan pelipaikasta eivätkä kävele suoraan ykköskenttään. Jo lähtötilanne osoittaa hienoa asennetta ja sitä meidän haluamaa luonnetta.

Teemu Variksen mukaan miehet täydentävät TPS:n ryhmää juuri sopivalla tavalla.

- Simo Kettunen on todella fyysinen ja isokokoinen hyökkääjä. Mittaa on yli 190 senttiä ja painoa hieman vajaa sata kiloa - ja tämä kaikki on täyttä terästä. Hän tuo siis meille jotain sellaista, mitä meillä ei ole ollut. Asenne on todella kovaa luokkaa ja fyysisen presenssinsä myötä Simo tuo jo treeneihin ihan uuden ulottuvuuden kulmavääntöihin. Simo tuo myös ihan puhdasta elämänkokemusta meidän koppiin ja eteläkarjalaisen taustansa myötä avoimuutta ja reippaasti itseironiaa.

- Eetu puolestaan on erittäin näppärä kaveri mailan kanssa. Imatran Voimassa syntyi 19 pelissä 16+26=42 pistettä. Taitoa häneltä löytyy reilusti. Fyysiset pohjat Eetulla on asiallisella tasolla, varmasti meidän ryhmän parempaa keskitasoa sillä osastolla. Sopeutuminen liigavauhtiin vie varmasti hetken aikaa, mutta työn kautta Eetu oppii varmasti käyttämään vahvuuksiaan myös tällä tasolla.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Perttu Kytöhonka

Tiedot


Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää