Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki saapuu TUTOn vieraaksi

 

Sarjakärki saapuu TUTOn vieraaksi


TUTO Hockeyn vieraaksi sarjaa johtava LeKi

Eilen Heinolasta arvokkaat kolme pistettä napannut TUTO Hockey valmistautuu huomiseen kotiotteluun hyvillä mielin. Vaikka joukkue on voittanut kaksi kolmesta pelistään, päävalmentaja Juhani Tamminen odottaa huomisestakin pelistä voittoa.

- Olen lanseerannut joukkueelle matka-aikataulun. Eli 1,7 pistettä per peli. Olen kertonut heille myös sen, että hyvät joukkueet ovat koko ajan aikataulussa.

- Ylämäkeen jos joutuu loppukirissä spurttaamaan, alkavat voimat olla lopussa maalisuoralla.

Pelikiellon vuoksi kolmesta ottelusta sivussa ollut Tuukka Pulliainen palaa huomenna kokoonpanoon ja ottaa paikkansa kakkosketjun keskeltä. Pulliaista on kolmessa ensimmäisessä ottelussa tuurannut David Lundbohm, jolle on myös pelipaikka valmiiksi katsottuna.

- Tuukka tulee huomenna takaisin kokoonpanoon ja David siirtyy omalle paikalleen laitahyökkääjäksi.

Pulliainen itse on tuskaillut katsomon puolella. Sieltä käsin pelit eivät sentterille ole maistuneet.

- Innostunut olen. Täytyy pitää ajatus kasassa, ettei innostu liikaa, kuitenkin kolme viikkoa edellisestä pelistä aikaa. Ei tuolta katsomon puolelta ole mukava katsoa pelejä, kun ei pysty itse vaikuttamaan mitenkään tapahtumiin, Pulliainen sanoo.

Puolustajarintamalta kuuluu hyviä uutisia, kun sairasosastolta on paluuta tekemässä Pasi Hirvonen. Puolustaja loukkaantui ensimmäisessä harjoitusottelussa, eikä ole sen jälkeen pelannut. Myös uutena nimenä mukaan liittynyt Lauri Kärmeniemi on tarpeen tullen käytettävissä. Valmentaja Kai Ortiolla onkin mietittävää, ketkä kuusi puolustajaa huomenna pelaavat.

- Meillä on tällä hetkellä kahdeksan pelikykyistä ja pelikuntoista puolustajaa. Se on hyvä tilanne, kun muistetaan, että joskus on tiukkaa saada kuusi pelikuntoista rosteriin. Hirvosen Pasin tilanne on se, että mies on pelikunnossa. Päivä kerrallaan mennään ja huomenna nähdään, pelaako jo LeKiä vastaan vai vasta keskiviikkona, Ortio ennakoi.

Maalilla Tommi Virtanen on torjunut hyvin, eikä Tamminen näe syytä vaihtaa aloittavaa maalivahtia tässä vaiheessa.

- Tommi Virtanen pelaa. Tuke tulee omalle paikalleen. Hyökkäyspäässä meillä on valinnanvaraa kaikkiin neljään ketjuun. Vaihtoehtoja riittää.

Tammisen ohje pelaajilleen on selvä ja yksinkertainen:

- Valmistaudu. Kaikki saavat mahdollisuuden.

Ottelu alkaa Marli Areenalla huomenna perjantaina klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS-puolustus vahvistuu Ville Lajusella

TPS-puolustus vahvistuu Ville Lajusella

Turun Palloseura on solminut kuluvan kauden mittaisen sopimuksen puolustaja Ville Lajusen kanssa. 32-vuotias Lajunen liittyy TPS:n joukkueen mukaan tulevana maanantaina ja hänen sopimuksessaan on mukana KHL-pykälä.

Lue lisää
Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää