Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter tasapeliin HJK:n vieraana

 

Inter tasapeliin HJK:n vieraana


FC Inter jatkaa huipputasaisen Veikkausliigan ykkösenä myös sunnuntain HJK- ottelun jälkeen. Vetisissä olosuhteissa Helsingin Sonera Stadiumilla pelattu ottelu päättyi varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1(0-1) tasapeliin.

Ottelun avausjakso oli pitkään tarkkaa keskialueen pelaamista, jossa ei maalipaikoilla juhlittu. Inter sai luotua muutaman vaarallisen paikan, mutta Irakli Sirbiladze oli ehtinyt näissä tilanteissa paitsioon.

Inter onnistui maalinteossa, kun peliä oli pelattu 31 minuuttia. Joukkue sai tuolloin vaarattoman oloisen vapaapotkun keskialueelta. Mika Ojala lähetti pallon kaaressa HJK:n maalille, josta lopulta Juho Mäkelä sohi pallon omaan maaliin Inter-pelaajien ahdistellessa.

HJK:n ainoa maalipaikka avausjaksolla tuli Rasmus Schullerille. Hänen laukauksen torjui kuitenkin maalin alakulmasta hyvin Stef Doedee.

Ottelun toisella jaksolla HJK painoi Interin väkisin puolustuskannalle. Schuller pääsi kokeilemaan 49. minuutilla Doedeen näppien pitävyyttä. Hollantilaisvahti oli kuitenkin mies paikallaan torjuen laukauksen.

Tunnin pelin kohdalla Doedee sai apua Ville Nikkarilta, joka potki pallon maaliviivalta väljemmille vesille. Maalia tuolloin yritti HJK:n Joel Pohjanpalo.

Kaksi minuuttia tämän jälkeen HJK nousi tasoihin. Maali syntyi, kun Schuller laukoi vapaapotkun suoraan Interin maaliin noin 35 metristä. Maalin saa ottaa kontolleen Interin kassari Doedee, joka arvioi pallon lentoradan täysin vääriin.

Doedee ei kuitenkaan antanut helpon maalin vaikuttaa omaan tekemiseen, vaan jatkoi hyviä otteitaan maalilla torjumalla Sakari Mattilan hirmukudin ja Pohjanpalon puskun maalin oikeasta alakulmasta.

Pelin loppua kohti Inter pääsi myös jälleen peliin mukaan ja sai luotua muutamia vaarallisia hyökkäyksiä. Maaleja ottelussa ei kuitenkaan enää syntynyt ja näin Interille ensimmäinen piste Helsingistä sitten elokuun 2004.

- Pelasimme ensimmäisen jakson hyvin. Peli oli kontrollissa ja HJK ei päässyt luomaan vaarallisia paikkoja meidän maalille. Toisella jaksolla olimme ensimmäiset 20 minuuttia liian passiivisia ja HJK sai luotua painetta maalillemme. Maali, jonka lopulta päästimme, oli luvattoman helppo Stefiltä, sillä hän pelasi muuten todella hyvän ottelun. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tasapeliin, summasi Interin päävalmentaja Job Dragtsma ottelun kulun lyhyesti.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää