Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO kellisti sarjanousijan

 

TUTO kellisti sarjanousijan


TUTOlle arvokkaat pisteet Keravalta.

TUTOn mukana Keravalle suunnannut faniryhmä kannusti omansa 3-5 voittoon. Lukemat mairittelevat lähinnä kotijoukkuetta, joka pääsi peliin mukaan kolmannessa erässä lähinnä Juhani Tammisen suojattien löysättyä otettaan.

- Kerroin pojille, että tänään palataan aikatauluun. Ja me palattiin siihen . Kuusi peliä, kymmenen pistettä ja me olemme edelleen aikataulussa pisteiden suhteen, Tamminen tuumi.

- Vantaata vastaan oli 40 minuuttia paketti kasassa, tänään se oli 45 minuuttia. Pian se on 50 minuuttia ja keväällä se tulee kestämään sen 60 minuuttia, Aurinkokuningas lisäsi.

Ensimmäiset kaksi erää etenivät täysin turkulaisten komennossa. Maaliverkkoa kävivät heiluttamassa vuorotellen Aki Keinänen ja Derek Famulare. Kumpikin kaksikosta kävi huudattamassa fanijoukkoa kahdesti. Viimeisillä sekunneilla loppunumeroita kaunisteli vielä Tuukka Pulliainen tyhjään maaliin.

Ensimmäisessä erässä maalinteon aloitti ylivoimalla Aki Keinänen, joka tälläsi lämärillä Ville-Vesa Vainiolan nappisyötöstä TUTOn johtoon.

Avauserässä johtoa kasvatti vielä Derek Famulare, joka siirsi kiekon varsin helpon näköisesti ohi vierasjoukkueen maalivahdin Aaro Peltosen.

Otto-Eemeli Linke teki HCK:n kavennusmaalin ensimmäisen erän lopussa.

TOINEN ERÄ TUTON SUVEREENIA HALLINTAA

Toisessa erässä kaukalossa pelasi vain yksi joukkue. TUTO Hockey hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin, josta kertoo omaa kieltään maalivahdien torjunnat, jotka menivät erässä 20-4 kotijoukkue HCK ensin mainittuna.

TUTOlta kävivät maaleja tekemässä samat miehet, kuin avauserässäkin. Derek Famulare pomputti ensin numerot 3-1:een turkulaisille ja Aki Keinänen tälläsi vielä ylivoimalla 4-1 lukemat kylmän hallin digitaalinäytölle.

LOPUSSA PELI KÄÄNTYI

Jos kaksi erää menivät vierasjoukkueen komennossa, vastasi vauhdin pitämisestä kolmannessa erässä HCK. TUTO sortui jäähyilyyn ja muutenkin turkulaiset näyttivät lähinnä tyytyvän varmistelemaan johtoasemiaan.

Otteen löysääminen johti kuitenkin siihen, että kotijoukkue pääsi parin maalin myötä vielä peliin mukaan.

Tuukka Pulliainen päätti vieraiden kirin kolmannen erän lopussa heittämällä kiekon tyhjään rysään HCK:n yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia.

Ilahduttavan runsaslukuinen kannattajajoukko oli seurannut TUTOa Keravalle. Joukkue sai pelin vaikeilla hetkillä varmasti lisävirtaa kannattajiensa äänekkäästä kannustuksesta. Myös Juhani Tamminen antoi arvoa fanien laululle.

- Kaksi asiaa meidän hienoista faneista. Kolme peliä pelattu kotona ja keskiarvo on siellä 2300. Ja tänään nähtiin, että aktiiviset fanit lähtevät seuraamaan meitä myös vieraspeleihin. Nämä eivät  ole sattumaa, Tami hekumoi.

- Seuraavaan kotimatsiin taas 2300 katsojaa ja tämä ilmiö jatkaa kulkuaan.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää